Konu: Limon/Bahçe
View Single Post
Eski 27-08-2012, 21:47   #54
kartal124
Ağaç Dostu

kartal124's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon Mesajı Göster
Güler hanım, o kadar kafa karıştırıcı bir durum değil aslında...

Yaseminli evi satıp #34 teki evi alıp ve tadilatı yaptırdık. (Bahçesi küçük diye bahsettiğim ev) Sonra kısa zamanda müşterisi çıkınca onu satıp şimdiki yani ilk mesajdan itibaren tanıtmaya çalıştığım evi alıp tadilatını yaptırdık. Buranın bahçesi ev hariç 750 metrekare civarında, size göre küçük olabilir ama İstanbul'a göre epeyce büyük sayılan bir bahçe. Aralarda da yazdığım gibi biz tadilat işlerini çok sevdik, gücümüz yettiğince devam etmeyi düşünüyoruz. Sayfa açsam mı açmasam mı diye epeyce düşündüm ama sonunda "Her metresinde emeğim olan deneyimleri neden paylaşmayayım ki?" diye düşündüm. "Çöplük görülen yerler az uğraşla ve temizlikle bambaşka görünebilir" i dilimin döndüğünce anlatmaya çalışıyorum.

Bir senedir beni ne zaman arasanız ben size gürültüler arasından hep "İnşaattayım" diyordum.. En son aradığınızda üst terastan GSP ye el kol hareketleriyle ne yapması gerektiğini anlatıyordum. Yani bir yıla 2 ev tadilatını sığdırdık ve çok deneyim kazandık.

Bir de bunlarla uğraşırken henüz yerleri bile hazır olmayan ama zamanını geçireceğim diye telaşlandığım zambak soğanları, Lisianthus fideleri almaktan kusur kalmadım. Ortada bahçe yokken zambakların yeri hazırdı ve kırmızı toprağın içinde bize gülümsüyerek moral veriyorlardı.

Bataklık gibi olan bahçede kalaslar dizerek ulaşıyordum yanlarına. (Bu fotoğrafı telefonumda buldum, o arada zambakların tek fotoğrafını çekmişim)
Eklenti 327460
Sayın imon,
Yeni eviniz, bahçeniz hayırlı olsun.Allah ailecek sağlıklı ve huzur dolu bir şekilde kullanmanızı nasip etsin.
Bu arada hazır ev tadilatına alışmışken 3. yani şimdiki eve de ben talip olayım, nasıl olsa işler bitmiş gibi, siz inşaat halinde olan yeni bir ev bulup yeniden 4. eve başlayın.Hem 3. evin hazır bahçe sayfası da açılmış sayfa açmakla da uğraşmayıp hazıra konacağım, satış sırasında bahçe sayfalı ev olarak değerlendiririz.
Selamlarımla

kartal124 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön