Yani haksızmıyım, tam bir Bereket bahçesi, maşallah.
Pekmez bile var bu bahçede
PH konusunda yazdıkların çok önemli, ben PH konusunun bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.
En kısa zamanda suyumuzun PH derecesini öğrenmeye çalışacağım.
Ellerine sağlık canım.
Yer kirazına gelince, dış kabukları iyice sararıp kuruduğunda içi de olgunlaşmış demektir, ne yazık ki, hepsi birden olgunlaşmıyor, toplayıp kapsüllerin içinde muhafaza edebilirsin.
Eylül ve Ekim en verimli zamanı, onun da reçelini yapabilirsin, çok güzel reçeli oluyormuş.
Keşke yakın olsaydık Durul'cuğum, pekmez kaynatmaya bayılırım, pişerken taze pekmez kokusu çok hoşuma gider.
Bereketli bahçende kolaylıklar diliyorum.