View Single Post
Eski 04-05-2007, 00:00   #8
lizard
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-04-2007
Cool

Bendeki bunlardan. Paketin üstünde çiçeklenme takip eden yıl Mayıs'tan Temmuz'a yazıyor. Henüz ekmedim. Fırsatım olmadı bir türlü ama yarın veya haftasonuna ekim yapacağım. Üzüldüğüm tek nokta ise aldığım pakette yaklaşık 1000 tane tohum olduğu yazıyor. Ben de bahçeme ancak 7-8 tane ekeceğim. Geri kalan tohumları ne yapmalı diye düşünüyorum. Aslında oturduğum yer Saraykent - 6. Bornovalılar genelde bilirler. Buralarda bol miktarda çam ormanları var. Gidip ormanlık alana serpeyim tohumları, korsan ekim yapayım diye de aklıma gelmedi değil

Paketteki bilgilere göre yaklaşık 1.2 metre civarı uzuyorlarmış. Bir de yine paketteki bilgilere göre zehirli olduğu ve kesinlikle hiçbir şekilde besin olarak kullanılmaması yönünde bir yazı var. Sanırım kocakarı ilacı olarak kullanılan başka bir tür olsa gerek.
Bende çok heyecanlanıyorum. Bir sene çabucak geçse de seyrine doysak şunların Kokusu nasıldır acaba ?
Anladığım kadarıyla bunları en güzel duvara yakın ekmek gerekiyor. Sıra sıra çok hoş görüneceklerini düşünüyorum.

Düzenleyen lizard : 04-05-2007 saat 00:01 Neden: Aynı fotoğrafları koymuşum :)
lizard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön