View Single Post
Eski 20-08-2012, 23:54   #58
Canan
Ağaç Dostu

Canan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Çiçekleriniz ve balkonunuz çok güzel Canan Hanım.
Siz de benim gibi çiçeklerinizi balkon demirine asmışsınız.Benim bir komşum sürekli su damlıyor diye şikayet edip duruyor.Sizde durum nasıl?
Bu kadar çiçeğiniz olmasına rağmen oturacak genişçe bir yeriniz de var;ama seneye kadar balkonunuz biraz daha dolabilir.Benden söylemesi. Ben şu an kendi balkonumda zor yürüyorum.
Sevgili Tika sizin balkona bayılıyorum, sizden iltifat almak güzel. Ben sulamayı yaparken çok dikkat ediyorum hatta çok bol sulayacağım zaman hepsini içeriye taşıyıp suları akıtıp öyle tekrar yerleştiriyorum. Ama aksa da pek evde değiller, saksıların altına denk gelen kısımda da onların iki ayda bir ancak suladığı zavallı sardunyalar var, sorun çıkmaz. Ha bir de gürültücü bir aile var ki bana bir şey demek yüzsüzlük olur. Tabi sizde saksı çok, böyle yapamazsınız. Onlarda bir alem, temiz su, ne olabilir? Balkonlarını ayda yılda bir yıkadıkları için zor geliyordur. Ben yerlere birşey koyamıyorum, iki kedim var anında kemiriyorlar, o yüzden demirle idare edeceğim.
Ağaçlar net bize site inşaatı yapsa hepimiz bir arada çiçeklerimizle, hayvanlarımızla keyif keyif yaşasak, Şimdi ben balkonumun önündeki gördüğünüz ıhlamur ağacını kesmek istedikleri için çıngar çıkarmak zorunda kalmasam ne güzel olur .

Düzenleyen Canan : 21-08-2012 saat 00:40
Canan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön