Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi melodi-raşa
Tartışmaya gerek yok bura üye olduğuma ben pişman oldum. Yazdığım bütün yazılarımıda silmeye çalışcam gerekirse üyeliğimide sildircem burdan bir daha yazışmayacağım verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesden özür diliyorum herşeyi unutun artık lütfen hiç bir şey yokmuş gibi sizler yazışmaya devam edin.Ben başka forumlara yazıyorum oradaki yerde tavuklarımın bile resimleri vardır güzel paylaşımlarımda vardır yanii burdada paylaşımlarım olurdiye umud ediyordum ama olmayacak burda hiç böyle eleştiri almamıştım burda eleştiri alıyorum
|
"Eden kendine eder" diye boşuna dememiş atalarımız. Sizin eleştiri dediğiniz ama aslında sadece rica olan bu konu sizin yararınıza bence. Başka forumların kalitesi farklıdır. Ama şu an bulunduğumuz ortam sizin yaptığınız gibi umursamazlıklarla yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan Türkçemizi korumayı da amaç edinmiş bir platform. Derdinizi güzel bir şekilde anlattığınızda da saygılı ve yardımsever insanlar sizin için elinden geleni yapar zaten.
Bakın diyorsunuz ki küçük bir bebeğim var. Bir anne iyi bir eğitimci de olmalıdır. Siz doğruyu bilin ki, geleceğimizin bir parçası olacak çocuklarınıza da doğruları veresiniz.
Sizin üyelikten ayrılmanızın bize bir faydası olacak değil. Kimse sizin kötülüğünüzü istemiyor. Sadece biraz daha dikkatli olun yeter.
Saygılarımla...