View Single Post
Eski 17-08-2012, 16:29   #1978
melodi-raşa
Ağaçsever

melodi-raşa's Avatar

Giriş Tarihi: 14-08-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maviş2 Mesajı Göster
Bu bir eleştiri değil sadece rica sadece size yardım etmek istemiştim.Ben tavuk konusunda aynı olayları yaşıyorum, ve uyguladığımı yazıyorum. Yanıltıcı ve yanlış anlatım tavuklar için zaralı olabilir. O yüzden tavuklarım birer canlı benim için onlar benim bebişlerim. Hasta ve yaralı olduğunda onların ölümünü seyretmen elimdeki bütün imkanları kullanırım gerekirse veterinere danışırım. Her tavuğum, horozum ve civciv hasta olduğunda bebek gibi evde kutunun içinde bakarım. Ve çok baktım şimdi evde civcivlerim kutunun içinde besliyorum. Civcivlerim aşağıdaki linke bakarsan görürsün.Annem, babam ve ben kendimi bildim bileli tavuk besleriz. Daha çok ben ilgenirim.
Ben kendi imkamlarımla büyütüyorum. Eşim hiçbir şeyde yardımcı olmuyor. Birde lafdinliyom hem eşimden hem kayınvalideden niye tavuklan uğraşıyom felan diyeTavuklarmın resimleri başkabir sitede paylaşım yapmıştım. Orada birçok yazışma ve bilgilerimde vardır yani zaten Konyaya gideceğim bayram için anneme birhafta yokum kümesimi ve cicivlerimi kiracıma emanet edeceğim bakalım ben gelesiye civcivlerim dayak yiyen tavuğum ne olcak bilemem

melodi-raşa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön