View Single Post
Eski 16-08-2012, 13:20   #1966
melodi-raşa
Ağaçsever

melodi-raşa's Avatar

Giriş Tarihi: 14-08-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Desalmado Mesajı Göster
Burdan deretepeorg'a da birkaç şey söylemek istiyorum. Bir mesajında demis ki "moderator yetkilerim olsa böyle mesajları çöpe yollardim"
Kimsenin yazımını imlasını egitim seviyesini eleştirmek haddimiz degil. Üyemiz kendini bu sekilde ifade edebilmiş. Anlamadığınız post lara neden cevap verme ihtiyacı duydugunuzu da anlamış değilim ki yeteri kadar bilgi sahibide değilsiniz. Kulaktan duyma bilgiler hiçbir zaman deneyimlerin ve tecrubelerin yerini tutmaz son birsey herkes kafasındaki soruları burada paylaşıp cevap aramaya calisacaktir ben dahil kendimizi ifade edebildiğimiz şekliyle bunun uzerine gereksiz yorumlarda bulunmamak doğru olacaktır
Selam beni anlaya bildiğiniz için inanın çok mutlu oldum.Sizden Allah razı olsun bu siteden hevesim kırıldı buradan bir çok şey öğrenirim sanmıştım. Ben başka sitelere de yazıyorum başka bir forumada üyeyim oradaki sitede kümesim tavuklarımın resimleri felan var orada kimse beni yazımla eleştirmedi orada kimse kalmamış orayada yazdım kimse bir cevap yazmamış bu site gibi ama başka bir forum burada karşılaştım şaşırdım ne diyeceğimi bende pes ettim ben ilk okul mezunuyum hatalarım var elbet özür dilerim ben bu siteyi bir iki yıldır takip ediyorum üye olmaya çalıştım olmadı yeni başarabildim.Tavuğu halen aralarına almıyorlar yanlarına gelmeye çalıştımı dövüyorlar hayvanın sırtında tüy koymadılar kan içinde sırtı birde bu tavuk yeşil yapıyor yumurtasını civcivleri ayırmak zorunda kaldım yerleri değiştiği için ışık olduğundan yumurtalarını yemeye başladılar şimdi eski yerlerine yapıyorlar yemeyi bıraktılar şimdi kafamda civcivleri ne zaman koymalıyım tavukların arasına tekrar teşekkür ederim beni anladığınız için yazmayacaktım ama size cevap yazma ihtiyacı duydum mejbura kalmayıncada yazmam buraya

Düzenleyen melodi-raşa : 16-08-2012 saat 15:03
melodi-raşa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön