Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
STOJE çook sevindim çok... Tebrikleer. Demek ki gelmeleri için yem şart. Benim üç yuvada ağacın tepesinde. Kediler ulaşamasın diye o şekilde yerleştirmiş idim yuvaları. Yerlerini değiştirmek gerekiyor demek ki.
STOJE pekii hadi bakalım sizden ricam; balkona kumru yuvası gerek; kargalar, saksağanlar yumurta ve yavrulara zarar veremeyecek şekilde. 2 senedir bu arayış içersindeyim. Her sene kumrular gelir balkona yavrularlar büyütürler yavruları giderler. Ama iki senedir maalesef karga ve saksağanlar fırsat vermediler yavruların büyümelerine. Ben de en sonunda kumruların kendi yapmış oldukları yuvayı bozmak zorunda kaldım; çünkü yumurta ve az buçuk büyümüş yavruların yok olmasından iyidir diye düşündüm.
|
Keşke yuvayı bozmasaydınız doga bir sekilde dengesini kuruyor aslında kuşların birbirine verdigi zarardan çok insanların verdigi zarar daha önemli siz çok duyarlısınız bu konuda size imreniyorum keske sizin gibi olabilsek
Tapatalk HD