Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gçakar
Sevgili Charlaux
Hangi barınak olduğunu yazabilirminiz? Sizin gibi iyi niyetle aramak isteyenler olursa bir daha düşünsünler. Örneğin Kayabaşı barınağındakiler o kadar çok yalan söylüyorlar ki, hangisi doğru anlaşılamıyor. Gerçi Yedikule barınağından başka işini doğru yapan barınak da görmedim.
|
Cekmekoy'deki barinaklar bunu yapanlar.Acikcasi tavirlarini hic begenmiyorum.17 yasindayim ve barinaga yardimci olmak istiyordum,barinaga gittim ve barinaktaki sozde veteriner beyefendinin " E o zaman veterinerlik oku,buyu calisirsin " demesi yuzume tokat gibi vurdu.Yani hayvanlari sevmem benim veterinerlik okumami mi gerektiriyor ? Bu cahil yaklasimlar sinirimi cok bozuyor.Ben de arada sirada yardim icin Tuzla Rehabilitasyon Merkezine gidiyorum.Yedikule gibi orasi da isini sevgiyle yapiyor
Bir de Polonezkoyden giden kopru yolunu kullananlar lutfen yola goz atarak gitsinler.Okula giderken hep ezilmis,yaralanmis kedi/kopek goruyorum,durup yardim etmek istesemde yapamiyorum.Sizleri de bu konuda hem dikkatli hem de duyarli olmaya davet ediyorum,hayati hizli yasiyor olmamiz onlarin olumu olmamali.