Merhaba,
Normalde bitki ihtiyacımın çoğunu bauhaus tan, şayet annemlere geçtiysem annemin evinin yakını GOP ta bir peyzajcıdan ihtiyacım olan veya beğendiğim çeşitleri alırdım.Hep merak ederdim Karşıyaka peyzaj pazarını, nihayet dün gitme şansını yakalayabildim. Ne güzel bir yermiş orası öyle.

Mübalağsız ağzım dün akşama değin kulaklarımdaydı

) O kadar şendim yani.
Her taraf sera, bahçe, çiçek,ağaç,fide. Hani ağzımın aktı denilir ya benimki de işte o hesap

Gözüm gönlüm açıldı resmen.Çok gezdik ama orası o kadar büyük ki daha bakamadığımız çok yer kaldı, Fiyatlar yer yer değişiklikler gösterdi.Ama biz fiyatta makul ölçüde olan bir yeri bulduk, Alacaklarımızın hemen hemen tümüne yakınını aynı yerden aldık.
Oraya uğramışken boş gitmek olurmu? HAYATTA!! İşte bende aynen öyle yaptım,
Sedumun çeşitlerinden
3 buz çiçeği
2 kasımpatı
2 küpe çiçeği
taflan
şimşir
difenbahya
yayılıcı kekik
arap yasemini
80 lt 2 torba torf
fesleğen
limon servi
fittunya
kalanşo
Sağolsun fidanlığın sahibi son derece güleryüzlü ve yardımseverdi fiyat konusunda da makul bir rakkam söyledi .Eşim telefonunu aldı, Bundan böyle bizim çiçekçimiz sizsiniz dedi.
Ordan da bauhausa daha önceden aldığım saksıların çeşidini bozmamak adına rotayı oraya çevirdik.Yorulmuştuk ama tatlı ve çok mutlu bir yorgunluktu bu bizimkisi. Bahçem yok henüz ama oda olacak inşallah şu an her iki balkonu da bahçe olarak kullanıyoruz.48 olan saksım dün itibariyle 65'e çıktı.