View Single Post
Eski 08-08-2012, 11:35   #96
clays
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-08-2012
Sayın nicea öncelikle gene ayrıntılı bilgilendirmeniz için size teşekkür ederim.50-100 dekar gibi büyük bir yer yapmaya ömrüm yetmez Ben hem hobi hem de kendini amorti edebilecek birşey olsun isterim tabi şuan onu düşünmüyorum.Şuan bu kuracağımız serada bir tane domatesimizin kızarması benim için yeterli.Sadece 1 ad. bu bizim başarımız olur.Çünkü Bu fikri ilk ortaya attığımda geleneksel tarımcılar (genellikle ailem) burada yetişmez kışın , burası soğuk gibi bir ton laf işittim sayın nicea. Ben de gerekli iklimlendirmeyi yaparsak olabileceğini savundum tabi çoğu bu konulardan bihaber girişkenliğinizi de kırıp atıorlar bir çırpıda. Benim mücadelem de buna benziyor .Ticari amaç gütmüyorum şuan için ama pazar konusunda elimdeki fırsatlarla ileride olabnileceğini de düşünmüyor değilim. Bunları domatesimiz kızardıktan sonra sizinle ayrıntılı konuşuruz, anlatırım size. Dönelim ekipmanlarımıza.

Peki sayın nicea besin eriğiklerini de ayarladık. İki adet su tankına mı ihtiyacımız var yoksa 1 ad. 3 tonluk yetiyor mu ? Açıkçası besin eriyiklerini 2 ayrı depoda hazırlıyorlar diye biliyordum. Öyle görmüştüm forumda.yani iz elementler bir tankda diğer elementler bir tankda. yanlış anlamış da olabilirim şimdiden yanlış biliyorsam affınıza sığınırım. Teşşekkürler...

clays Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön