View Single Post
Eski 08-08-2012, 11:25   #129
Tika
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sevgili gçakar'ın hediye ettiği telgraf çiçekleri.İlk başta içeride duruyorlardı,morlu olanın rengi yeşile çalınca balkona aldım hepsini.İyi ki almışım.Açık havada büyümeleri hızlandı.Fotoğraftan pek anlaşılmıyor;ama yeşil olanın yeni yaprakları kendi boyuna göre bayağı büyük.
Name:  Fotoğraf1869.jpg
Views: 4705
Size:  63.0 KB

Bunlar da salondaki pencerenin dışında duran mor telgraflar.Telgraf çiçeklerini de çok sevdim;çünkü onlar da sorunsuz ve hızla büyüyen bitki kategorisine girdiler benim için.
Name:  Fotoğraf1878.jpg
Views: 2664
Size:  58.1 KB

Sayın guitar'ın yolladığı Difenbahya da hızla büyüyor.4.yaprağımızı bekliyoruz.
Name:  Fotoğraf1880.jpg
Views: 2670
Size:  67.5 KB

Bu Antoryumu okuldaki Müdür Muavinin odasından çalmıştım,zaten bakamıyorlar.Bir süre sonra ölüyor çoğu...Ben de bari benim evimde yaşasın demiştim. Sağına soluna iyice bakıp alınabilecek bir yavruyu almıştım.Getirdiğimden beri hiç bozulmadı.Şimdi de yeni yaprağını çıkarıp beni mutlu etmeye karar vermiş.
Name:  Fotoğraf1881.jpg
Views: 2571
Size:  57.2 KB

Lithopsum.Bunu nedense çok sevdim.Bir tane de balkonda var,yeşil olanından.
Zor bir bitki olduğunu okudum;ama benimki iyi idare ediyor.1,5 ayda bir suluyorum.Bugün incelediğimde gövdesinde çizgi şeklinde büzüşme olduğunu fark ettim.Neden olduğunu bileniniz var mı? Uzun zamandır sulamamıştım,suladım.Belki susamıştır diye
Name:  Fotoğraf1882.jpg
Views: 2492
Size:  53.6 KB

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön