Sevgili sibelim,ne güzel söylemişsiniz.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Herkesin istediği gibi bir evi olur umarım.
Biraz yeni fotoğraf ekleyeyim,dedim.Sıcaklardan çiçeklerim de ben de bunalmış durumdayız.
Adını bilmediğim bitkim sürekli yavruluyor.
Bu bitkinin de adını bilmiyorum-aslında neredeyse sukkulentlerimin hiçbirinin adını bilmiyorum.

- ama o da güzel gelişiyor.Böyle sorunsuz gelişen bitkiler benim favorim oldu artık.Bakım istemeden kendi kendilerine büyüsünler.Örneğin "Yumrulu begonyalarımla" başım dertte.Kimyasal ilaç alacağım son çare olarak...Ne yaptıysam beyaz bitlerden temizleyemedim.
Sayın alacakaranlık isim konusunda beni aydınlattı.Kendisine çok teşekkür ediyorum.CRASSULA LYCOPODİODİES
Sukkulentlerın çoğaltılması çok eğlenceli,eskiden toprağa gömüyordum;ama toprağın üzerinde öylece durması gerekiyormuş.
Balkonda iyi gelişiyorlar.Üzerlerindeki kararmalar,aldığımda silikonla yapay çiçeklerinin olmasındandı.Onları bıçakla kestim,sonra bu şekilde kaldılar;ama büyümeleri beni mutlu ediyor.
Balkondaki yaprak güzelim.Aldığımda minicik bir fideydi.Çok çabuk dallanıp büyüdü.