Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever
Bahçeyi dolaşırken bir minik kedi sesi duydum. Bir baktım. Yeni doğmuş, 2-3 günlük bir kedi yavrusu. Ne yapacağımı şaşırdım. Kendi başına sürüne sürüne bir yerlere gitmeye çalışıyor. Etrafa bakındım. Ne kardeşleri ne de annesi var ortada. Daha neden sonra sokak kapısının girişinde bizim minhoş dediğimiz van kedisi kırması kedimiz yavrulamış. 2 yavrusu var. Bulduğum yavruda aynı boyutlarda ve renkleri aynı. Tamam dedim. Buldum sizi. Önce minhoş beni görünce kaçtı ve saldırı moduna geçti. Tabi ben pür dikkat, tereddüt etmeden diğer yavruların arasına yavru kediyi bıraktım. Yavru kediler üst üste, alt alta birbirlerine karışıncaya kadar 3-5 adım geride biraz bekledim. Minhoş önce yaklaşamadı. Biraz geri çekildim. Minhoş hemen yavruların yanına geldi. Tabi ben yine minhoşun dikkatini dağıtma derdindeyim. Diğer yavru kediyi kabullenmesi için. Diğer yavru kedi minhoşun altına giremedi önce. Dolandı minhoşun çevresini ve daldı yavruların arasına. Sütten nasibini aldı. Ben bir kez daha tamam dedim. Oldu bu iş. Ben biraz daha minhoşun dikkatini dağıttım. Sonra su doldurup, bir de mama yapıp minhoşun önüne koydum.
Şimdilik durum güzel.
Eklenti 322499
Eklenti 322500
|
Ne kadar iyi yapmışsınız, zavallı bir yavrucuk anneye kavuşmuş

Süt bile emdiyse artık iş tamamdır