Evet haklısın üstadım. Bütçemiz ve şartlarımız kısıtlı malesef.

O halde bütçemizi artıralım sen ne söylersen harfiyen uygulayalım. Senin kurduğun sistemin kopyasını kuralım derim ben sen de onaylıyorsan tabi. Cocopeatslablarını net haricinde ancak mersin ya da antalyadan getirtebilirim.Kargo ücreti de olaya dahil olacağından ve masrafımız artacağından ben gidip ordan alıp otobüsle getirmeyi uygun gördüm.Orada diğer ürünler de ucuz olacağından diğer ürünlerimizi de bu şekilde halledelim derim ben. Sen bana tam bir liste yap en iyisi nicea kardeşim( bu arada ismim dündar, isminle hitap etmek isterim

) ben de o söylediğin listenin aynısını temin ediyim , şu saatten sonra bütçeden kaçamayız, bu olaya çok umut bağladım çünkü

buradan almam da imkansız olduğundan gidip antalya ya da mersinden alacağım sen ne dersin üstad? Başka alternatifimiz yok gibi görünüyor.bu şekilde bir haftada herşeyi temin ederiz kurulumunu da atm hızında yaparız

olduğu kadarıyla artık.Şimdi sen bana tam bir liste yap kardeşim ona göre de ben bütçeyi ayarlayıp bayramdan hemen sonra hızlı hızlı hepsini halledelim . Senin yardımınla başaracağımıza inanıyorum.