öncelikle çalışmalarından ötürü sayın nicea sizi tebrik ediyorum hayranlıkla bütün gönderilerinizi okudum ve takip ettim ne zamandır forumu takip ediyordum hayranlıkla baktım fotolara. ben de sera için fide istedim kış serası yapacağım sanırım sizin seranız yaz serası bir de ben şuanda topraktan üreteyi düşünüyorum ama cok tedirginim fidelerimin gelmesine 1 aylık bir süre var 1 yıldır araştırmalar yapmama rağmen hala çoğu konuda çoğu şeyi bilmediğimi farkettim

insanın etrafında da negatif fikir üreten insanlar oldu mu bu iş daha da zorlaşıyor.Sayın nicea ve diğer arkadaşlara soracağım soru şu bütcem de kısıtlı olduğunan daha yeni öğrencilikten boş gezenin kalfalığına henüz terfi ettiğimden ve ziraatle baba mesleği geleneksel çiftçilikten başka birşey görmediğimden ötürü bazı korkularım var hala topralı mı topraksız mı tarım yapayım soruları var aklımda.30 yıldır bulunduğum şehirde sebze meyve alım satımı yapmamızdan ötürü biraz inançlı biraz da inatçıyım bu hususta nicea ve diğer arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim tabi arzu ederlerse ban bu konuda yönlendirici bazı fikirler verirseniz cok memnun kalır ömür boyu duacınız olurum

herkes uç düşündüğümü söylüyor sizleri görünce benim fikirlerimin devede pire olduğunu görüyor hayran kalıyorum.beni 1 ay sonra kuracağım seram için biraz bilgilendiri ve yönlendiriseniz çok iyi olur acemi kardeşinizin elinden tutmanız dileğiyle sevgiyle kalın