Nereden çöktü bu hüzün üstüme bilmiyorum ay bana hasret ben aya hasret kalmışım anlaşılan dertleşmeye çıktım her zamanki gibi...
Bir fincan kahvede bizi yalnız bırakmadı ama bu gece bu kahve acı olması lazımdı aynı kendime itiraf edemediğim şeyler gibi... Kahveyi acı yapmamış gibi birde yanına bir parça çikolata eklemişim ne bileyim el alışkanlığı sanırsam bana sade kahve lazım sade...
Telefon sende çalmıyorsun yanımda olsan neye yarar yalnızız işte sus ötme de zaten melankolia ortamım bozulmasın yanımdaki saksıların ıslaklığından toprak kokusu burnuma geliyor kahvemi beni içiyor ben mi onu anlayabilen var mı?
Ah İzmir senide çok sevsem de her zaman anlaşamıyoruz işte ne yapalım yalnız koydun beni kalabalıklar içinde... Niye bu kadar uzağım ki sevdiğime? Söylesene bunca insanı ayırdın da nasıl oldu da sabır ettiler? Anlatsana bana niye gavur derler sana bu acımasızlığından mı?
Ay sen konuşsana bu şehirle aramız bozuk bu gün neden nefes alamı bile istemiyor buralar? Neyse bakışmalarımız yetsin gene her zaman ki gibi sen beni ben seni anlıyoruz ne de olsa. Çal sende radyo neşeli değil gecemiz gibi hüzünlü çal ey umut çek git buralardan ben sadık yarim hüzünle baş başa kalmak istiyorum hadi sana güle güle ...
10 karmate nayino 21.02.2011 şevval sam ile pazar ertesi - YouTube
Neyse bu gece gene sabahçıyım ayaklarımı uzatayım da sessizlikle dolunayın keyfini çıkarayım... Hadin iyi geceler dostlar