View Single Post
Eski 02-08-2012, 14:13   #10762
serdartemelli
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 02-08-2012
Merhaba;

Dün baya kötü şeyler yaptım, bakalım sonu ne olacak. )

Kış aylarında siteyi takip etmeye başladım, annelerimizin meşhur menekşe sohbetleri, çalma yaprağın kesin tutuyor olması hikayeleri arasında,buradan da baya bir bilgi sahibi oldum. Elimde bulunan 3 adet market menekşesinden şuanda baya bir ileri seviyeye ulaştım. Menekşecibabanın kendi sayfası da dahil olmak üzere değişik üretim konularını okudum inceledim denedim anlayamadığım bölümleri sağ olsun RUS cam sayesinde video ları izleyerek baya bir ileri seviyeye taşıdım. Yapraktan çoğaltmada sınır tanımıyor artık her yapraktan kesin kez üretim yapa biliyorum. Artık en son noktada şuanda tohumlamayı başardım, tohumlarım kuruma sürecinde heralde onlardan da güzel menekşeler ürete bileceğim. Bunca uğraşlarıma rağmen en başta da belirttiğim gibi dün bir yanlışlık yaptım ve seranın içindeki ufaklıkları alıp kaplara diktim akşam dehşet bel ağrım vardı bir günde bu kadar iş sakın yapmayın )) Bu kadar anlattım ama bir tane bile resim koymadım doğru hele bana az zaman verin daha burayı yeni yeni kullanmayı öğrenicem. Herkese sevgi ve saygılar...

serdartemelli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön