View Single Post
Eski 02-08-2012, 08:45   #115
Asya Ceylan
Ağaç Dostu

Asya Ceylan's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Cok guzel peysajlar Asya Ceylan.İnsan burada yurumeye doyamaz.Ben de su an Turgutreis-Bodrum'dayim.Burada saksilarda yetistirdigimiz bazi turler costukca cosmus.Fotograflarini cektim bazilarinin,ileride ilgili basliklara eklerim.Kaucuk agaclari,mavi yaseminler,yaprak guzelleri-burada sanki agac gibi olmuslar-cesitli kaktus ve sukulent turu bitkiler,sarmasiklar,sardunyalar inanilmaz boylanmis...
Kayinvalidemden de celik alacagim birkac bitki buldum.Kayinvalidemin-ayni benim eskiden sandigim gibi- Parlak Mustafa sandiklari buyuk sarmasiklari Senecio Angulatus ekili bahcede.Forumdan Guzin Teyze icin celik alacagim,anneme de alayim diyorum.Burada neredeyse her evde Askin Gozyaslari var.Her yerde cikmis,ama yapraklari cok buyuk degil.En cok sukulentler hosuma gitti.Buyusun,curumesin,yasasin diye gozunun icine baktigim sukulentlerim burada torfa dikili halde buyudukce buyumus,cogaldikca cogalmis...Nasil guzel buyumusler.Belki bu basliga da eklerim bazilarini.
Ben de size mesaj atacaktım sesiniz çıkmayınca evinize geçtiniz mi diye.Nineme kolay gelsin o zaman
Bitki cennetindesiniz yani bol bol fotoğraf çekin gerçekten merak ettim.Ben gideli çook uzun zaman oluyor ve hiç o gözle bakmamıştım etrafa.
Bence de alabildiğiniz kadar çelik alın amaç çoğaltmak kötü bir niyetimiz yok nasıl olsa iyi tatiller sevgiler saygılar

Asya Ceylan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön