View Single Post
Eski 31-07-2012, 18:02   #2402
Çamtepe
Ağaç Dostu

Çamtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 14-12-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Onunda tabi ki, zorlukları var fakat hiç değilse kazanç için on yıl beklemiyorsun.
Bellimi olur belki bende köşe olurum. şaka şaka bizimki sadece isteyen arkadaşlara adına doğru fidanı vicdani rahatlılıkla verebilmek.
Sn. Lilium

Merak etmeyin bu sitede gönüllü bilgi veren kimsenin bu tip amaçlara sahip olduğunu düşünmüyorum. Hele sizin asla..

Size bir teklifim var.. Bunu hiç bir fidancının kabul edeceğini düşünmüyorum. Şu videoda anlatıldığı gibi 3 parmak - 4 parmak kalınlığında güçlü fidanlar yetiştirin. Hatta aynı bu videoda yaptığı gibi tohumların hangi ağaçtan geldiğinin bilgisini de saklayalım ki, hangi ağacın en güçlü anacı oluşturduğunu zaman içerisinde belirleyelim. Fidanları da 1. senede değil, 2. senede satın, butik çalışın, 15 TL'ye vereceğiniz fidanı 25-30 TL'ye verin, eminim ki gözle görülür kalite size sadık müşteri kitlesi olarak gelir. 1000'lerce fidan satmanıza da gerek yok. Her sene 400, taş çatlasa 800 fidan satın, ama hepsi mutlu fidan olsun..

Gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğimiz "butik fidancımız" olur Biliyorum, esas mesleğiniz, işiniz gücünüz ayrı ama bence Türkiye'de "butik fidancı" ihtiyacı had safhada Bir düşünün derim.. Ben müşteriniz olurum şahsen..

Selamlar..

Çamtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön