View Single Post
Eski 30-07-2012, 14:34   #2169
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Sevgili nevsune, beğenileriniz ve güzel sözlerinize teşekkür ediyorum önce. Enzimle ilgili mesajınızı okuyunca, hatırlatayım istedim. Sizin için eklediğim fotoğraflar ve küçücüğümüzün bahçe macerası da vardı çünkü.

Yakınınızın o girişimi başarılı olmamıştır inşallah.

Kelebek fotoğrafı çekmek aslında hem zor hem kolay. Daha çok çok güzel kelebekler var ve çekemiyorum. Akşam üzerleri biraz sakinleşip kondukları yerde daha bir uzun kalıyorlar. İşte o anlarında görmüşsem çekiveriyorum.

Fotoğraf çekmeyi seviyorum, makine hep cebimde, gördüğüm ilginçlikleri kaçırmayayım diye. Beğendiğinize gerçekten çok sevindim.

Evdekiler zaman zaman isyan bayrağı açsalar da birazcık alıştılar artık. Oğlunuzun söylediğini eşim defalarca söylemiştir. Yâni çiçekleri balkondan aşağı atacakmış. Aman siz de dikkat edin, balkon kenarlarına çiçek sardırırken,....... düşünmek bile istemiyorum. Allah korusun. Çiçeklere ot ilacı, traktör tutup çiçekleri attırmaya götürme, bunları da duydum hep. Ama yine de kıyamazlar bize. Birazcık abartmış olsak bile.

Enzim işine gelince, yine hazırladım, burada. Bu sefer çeşit biraz daha fazla. İçine sevgimi de kattım, güzellerime mama hazırlıyorum diye söylene söylene yaptım. Bu arada gülmek tuttu, mutfak, mahfı-perişan halde. Öncesinde küçük acı biberlerden turşu yapmışım, acı biber sapları da enzimde. Bundan böyle, çıkan çöplere de kıyamam ben. Biriktirip buz dolabında saklarmışım. İyi ki mum çiçeği ile ilgili başlıkta bundan bahsetmişsiniz de öğrenmişim. Çok çok teşekkürler... Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön