Florasan lamba derken, tavsiye edecegeniz modelleri yazarmi siniz? Osram olursa daha makbul olur, fabrikasi yasadigim sehirde de
Bir de, siteleri gezerken her firma kendi modelini ovup, diger modeli asagilar nitelikte bilgiler birakmis, ama arastirmayi norvec sitelerinden yapinca anladim ki, avrupalilar! bu isi 2001 den beri yapiyorlar, suan florasanla yapanda var, ledle yapan da var. Ve isin ilginc tarafi norvecin en buyuk sera isletmelerinden biri, tum aydinlatma sistemini lede cevirdi, ve akil almaz rakamlarda tasarruf sagladi. Simdi Sahin20 arkadasimizin "onlar cin mali ise yaramaz" deyip kendi mallarina yonlermesine bozuldum ama ne dicen, ilk mesajlarimda kargasa ciksin istemedim, istemiyorum! Isin asli kayinpeder Norvecte 16 yil serada calisti, calistigi yeride gidip gordum, ama hafizamda kalan yukaridan asagiya sarkitilmis yuzlerce sarimsi, kirmizimsi isiklar, e haliyle norvec gunesi az olan ulke. Simdi, bana lazim olan ne tip lamba, her gunisigi lambalar olur mu? Hem florasan hem led almakta karar kildim, madem spekturum, mupekturum var bu isin icinde her ikisinde alacagim artik napalim... ama bana model lazim model