Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hakan_iznik
Valla bahçe mütevazidir diye açtım olmuş amazon ormanı..Ellerinize sağlık harika..bende bahçemi paylaşayım dedim ama üstadları görünce dedim herkes haddini bilmeli  )
Bir sorum olacak:
Sevgili arkadaşlarım terasta küçük çapta bir saksı bahçesi yaptım..Her şey çok güze ama kudret narım sarmaşık olarak çok büyüdü ama bir meyve dışında bir şey çıkmadı..bol çiçekli ama meyve yok..yardım lütfen....
|
Teşekkür ederim

Ben bitkilerle ilgili bilgileri hatta çiçek isimlerini bile bu siteden öğrendim ve daha öğrenecek o kadar çook şeyim var ki.O zaman ben hiç sayfa açmamalıydım 4-5 bitkiyle başlamıştım şimdi kendi hızıma kendim yetişemiyorum yetişmekte istemiyorum.Eskiden bitkilerle pek alakam yoktu bir de.
Gülşen Hanımın dediği gibi yani pek sonu gelmiyor
Benim anladığım kadarıyla bu sitede sadece balkon bahçe göstermek değil bilgi alışverişinde bulunuyoruz saygı ve sevgi içerisinde arkadaşlıklar dostluklarda var...
Bende terasınızı görmek isterim gerçekten.Paylaşırsanız seviniriz.
Kudret narıyla ilgili hiç bir bilgim yok.Ama bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır.Sayfanızı açıp detaylı bilgi verip fotoğraflarını yükleyebilirseniz yardımcı olmaları daha kolay olur diye düşünüyorum.
Bol çiçekli meyveli günler