View Single Post
Eski 29-07-2012, 00:03   #81
metalgear
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 23-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bozy Mesajı Göster
Sevgili Metalgear Allah kolaylık versin ....Yanlış anlamazsan eger iki şey yazmak istedim resimlerden gördügüm kadarıyla agacları biraz derine dikmişsiniz ;ben bunun zararını çok gördüm maalesef ilk diktigim agacları köylü tanıdıklarımın yanlış yönlendirmeleriyle derine dikmiştim bende eger araziniz killi ise sizde zarar görebilirsiniz ... ben kücük direnaj kanallarıyla çözüm bulmaya çalışıyorum.....
İkincisi de bence Agaclarınızın tepe almasını oldukca yüksekten yapmişsınız tıpkı benim gibi... ancak yenı dikilen fidanları cok zorluyor bu durum ve yeterli sürgünü veremiyor ...ben ilkbaharda en güclü sürgünün hemen üzerinden tekrar bir budama yapmıştım ... Bilmem üstadlar ne der...

bizim köydekiler pek ağaçtan anlamıyorlar ama sorarsan hepsi uzman köyde benım ağaç ekmem köyün konusu oldu doğrusu.

uzunluk konsunda çok doğru tespit ettin biraz uzun kaldılar ektikten sonra fazla kısaltmamıştım kısa kalmasınlar diye az budamıştım bilmiyordum o zamanlar. şimdilik yaşamaları bile beni tatmin ediyor. bir dahaki dikimimde bu siteden edindiğim bilgilerle daha doğru işler yapacam kısmetse saolasın.

metalgear Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön