Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul
Görmediniz sanırım, size yazdığım önceki mesajlarınıza cevaplarım var. 2133 no'lu mesaj En yürekten sevgilerimle...
|
Beni bağışlayın lütfen gerçekten görmemişim ve o sayfada ne güzellikler kaçırmışım. O dönem bir yakınımızın intiharıyla ciddi bir üzüntü yaşamıştık. Apar topar İstanbul'a gittik geldik tam o zamana denk gelmiş. Gerçi bazen işler bir yoğun oluveriyor mesajları kaçırıyorum. Sonradan ya rastlantıyla ya da birşey araken karşıma çıkınca bu kez de nasıl atlamışım diye kızıyorum kendime.
Kuzucuğun bahçe maceralarına da bayıldım. Kelebeğe o kadar nasıl yakınlaşabildiniz, ürkütmeden görüntüleyebilmişsiniz bravo size. Herkes bir çiçek adası deyip duruyor anlamıyordum, şimdi anladım

Yağmur altındaki görüntülere hayran kaldım. Hele damlaların son hızla düştüğü ve gerçekten bir buzlanma efekti yaratan son fotoğrafınız tek kelimeyle 1 numara. Ne hoş değil mi, o kadar iş güç arasında bile güzelliği gören gözleriniz ve paylaşan bir yüreğiniz var. İşte bundan seviyorum sizi

Aman hep bizimle kalın siz.
Alıntı:
Çiçek adasını ona tepki plarak yaptım derken, koca bahçede nereye ne dikmeye kalksam, oraya olmaz, burası tamir olacak, şurası ayak altı, hep bir bahane bulur. Sevmiyor ya, çiçekler ona fazlalık geliyor.
|
Evdekilerin çiçek sevmeyişi, forumdaki çoğu kişinin ortak paydası. Eşinizin çiçek tepkisi olacak tabii. Biz de abartıp duruyoruz, elimiz ayağımız durmuyor ki millet ilallah dedi bizden. Zaten bu nedenledir ki birbirimize sardırıyoruz

Bir ara balkondaki sarmaşıklardan biriyle uğraşıyorum, ağın üst kısımlarına sardıracağım ki alttaki bitkilerin ışığını kesmesin. Tabureye çıkmışım, benim balkon zaten 2 m2 bile değil, bi de tıkış tıkış malum olduğu üzere. Taburenin bir ayağı havada kalmış neredeyse 5. kattan aşağıya uçuyordum ve bu benim ilk kazam da değil. Eh bunu oğluma anLatma gafletinde bulundum. Aldığım cevap şuydu: " e sana o çiçekler yüzünden bişey olsun hepsini aşağı fırlatmazsam, bi de inip üstlerinde tepinmezsem ne olayım". Şimdi ölmeye korkuyorum benim oğlan üstlerinde tepinecek diye. Hal ve ahvalimiz böyle, kendimiz edip kendimiz buluyoruz