Üstadım benim oraya uğramam demek 3 arabanın yolunun güzerganını değiştirmesi demek çünki yolu babam biliyor diğerleri bizi takip ediyor

Bursaya da feribotla direk geçeceğim kargo olursa iyi olur madem iddayı Rafet abi attı ceremesinide o çeksin yolla abi Rafet abinin vereceği adrese karşı ödemeli
Ben alayım ama sonra içindekinleri değiştirdi normal biber kattı diye dedikodu yaparlar biliyorum ben baksana abi çeyrek thai dedim daha ses gelmiyor ben bir iki tane yersem sonra erkekliğine laf gelmesin diye başlayacak çamura yatmaya Rafet abi biliyorum ben
Ama abi tekrar rica ediyorum lütfen tohumda gönder onlar benim işime çok yarayacak
Şimdi birde biber yemenin hileleri vardır ne ile yerseniz daha az acısı duyulur ne ağızdaki acıyı dağıtır daha çok yanarsınız bunları biliyorum eh bu güne kadar en büyük şakalara acı olarak maruz kalınca insan öğreniyor. Bir kere acıdan sonra su içenin şeker yiyenin vay haline derim sakın ha tavsiye etmiyorum. Eh diğer kalan kısmınıda şu yarışmadan sonra açıklayayım ablacım yoksa sofrada o dediklerimin hiç biri olmaz tıkanırsak felan yandığımızın resmiyeti olur sonra