Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe
Hem thai'lerin hem bhut'ların közlenerek kavanozlanmış halleri mevcuttur. Yeşil biberleri ısırmakta problemi olanların, iyice kızardıktan sonra közlenip bütünlüğü bozulmadan sos haline getirilmiş biberlerden yeme imkanları var. 
|
Abi hemen bekliyorum o zaman bu arada benden sonra bana gaz veren şöyle acı biberlerim var diyen Rafet abide tatmaya yüreği yetecek mi acaba
Santinilerden ağzı yandı ama bu sefer daha beteri olacak sanırsam
Üstad mutlaka o biberlerden rica ediyorum közlenmişine hele hayatta hayır diyemem

Birde yanına tohum ilave edersen öyle mesud olurum ki anlatamam.
Birde fazla Rafet abiye yüklenmeyelim onun içinde yarım ya da çeyrek tai gönder abi çok konuştu bu aralar birazda hızlı nefes alsın da belki azıcık susar yoksa boş davul misali çok gürültü yapıyor
Rafet abi bizde öyle kıvırmasyon yoktur biber gelir yemeğe çalışırız yiyemezsek yiyemedik deriz öyle Çanakkale domatesini santini diye yedirmeye çalışmayız en azından etiktir bizim yaptıklarımız...
Sonra biberler benim adresime de gelmesin yedikten sonra farklı biberle değiştirdin diye yıkmayasın ortalığı siz seçin kime gelecekse nasıl olsa daha acısı yok ondan dolayıda sorun yok hani