View Single Post
Eski 27-07-2012, 07:55   #467
Mete Tiren
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-09-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Hem thai'lerin hem bhut'ların közlenerek kavanozlanmış halleri mevcuttur. Yeşil biberleri ısırmakta problemi olanların, iyice kızardıktan sonra közlenip bütünlüğü bozulmadan sos haline getirilmiş biberlerden yeme imkanları var.
Abi hemen bekliyorum o zaman bu arada benden sonra bana gaz veren şöyle acı biberlerim var diyen Rafet abide tatmaya yüreği yetecek mi acaba

Santinilerden ağzı yandı ama bu sefer daha beteri olacak sanırsam

Üstad mutlaka o biberlerden rica ediyorum közlenmişine hele hayatta hayır diyemem Birde yanına tohum ilave edersen öyle mesud olurum ki anlatamam.

Birde fazla Rafet abiye yüklenmeyelim onun içinde yarım ya da çeyrek tai gönder abi çok konuştu bu aralar birazda hızlı nefes alsın da belki azıcık susar yoksa boş davul misali çok gürültü yapıyor

Rafet abi bizde öyle kıvırmasyon yoktur biber gelir yemeğe çalışırız yiyemezsek yiyemedik deriz öyle Çanakkale domatesini santini diye yedirmeye çalışmayız en azından etiktir bizim yaptıklarımız...

Sonra biberler benim adresime de gelmesin yedikten sonra farklı biberle değiştirdin diye yıkmayasın ortalığı siz seçin kime gelecekse nasıl olsa daha acısı yok ondan dolayıda sorun yok hani

Mete Tiren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön