View Single Post
Eski 27-07-2012, 07:35   #244
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
sn. yaylacı sabahın erken saatlerinden beri terasınızı geziyorum muhteşem çiçeklerinizi ve emeğinizi gözler önüne seriyor.Dikkatimi çeken penstemon, kelebek orkidesi,mor ve diğer bir renk paneonia, müge çiçeği ve dev hatminiz bunlara bayıldım acaba bunların tohumları oluyormu? yoksa çeliktenmi üretiliyor? ellerinize emeğinize sağlık bütün çiçekleriniz harikalar. Lütfen birilerine kırılıp sizi seven arkadaşlarınızdan dostlarınızdan ayrılmayın, tam tersi daha çok burda olun istemeyenler baksın başının çaresine. Bir hintli suda boğulmakta olan akrebi kurtarmak isterken akrep elini sokar, adam tekrar onu kurtarmak isterken, akrep tekrar sokar bunu izleyen başka bir adam yanına gidip, sen onu kurtarmak istiyorsun ama o seni her defasında sokuyor vaz geç artık der, bunu karşılık diğer hintli adam onun doğasında var sokmak, benim doğamdaysa sevmek var, o sokucak diye ben neden sevmek vazgeçeyim der. Hintli bu adamın sözü hep kulağımdadır, varsın kötülüğünü yapan yapsın o onun doğasında var ben neden sevmekten vazgeçeyimki! Arkadaşlarımızla çiçeklerimizle, dostlarımızla nice yıllar birlikte olmak dileğiyle huzurla kalın GAZİANTEPTEN SAYGILAR

Düzenleyen GÜLSEN_ : 27-07-2012 saat 10:05
GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön