View Single Post
Eski 27-07-2012, 04:07   #463
TaşevliBahçe
Ağaç Dostu

TaşevliBahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 09-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mete Tiren Mesajı Göster

Şimdi öyle hava felan atıp gaza gelmeye hiç gerek yok acıyı sonuna kadar severim beni yakamaz diye bir iddaam yok ama sonuna kadar da yerim evelallah. Tek sorunum şu taze biberi yiyemiyorum onunda sebebi ısıramıyorum küçük küçük kesilirse onuda yerim ama ısırarak yemenin zevki bir başka hani şöyle közde olcak Allah demeyin keyfime.

Tabi o videolardaki gibi hap diye atacak değilim yemek esnasında getirin deneyelim bakalım hem videoya alsınlar terleriz ama götürürüz evelallah. Babaannem Urfalıdır acıya sonradan alıştım kahvaltıda dahi arar oldum bhutta dikkatimi çeken o kadar acı olmasına rağmen miğdeyi yakmıyor ve bir o kadar lezzetli tatmayan arkadaşlara duyrulur.

Gelelim şu naşi armuduna reçel olacaksa alırım yoksa zebil ziyan olmasın bana bhut verin diyorum hadi hodri meydan )) Bu gün dahi o yeşil biberleri ısıramadım diye aç açına iftar sofrasından kalktım közledim ısırarak yemek başka oturdum ohh öyle bir yedim ki sefam olsun.

Önemli olan miydeme dokunmasın o bana yeter bhutta bu olay yok diğerini bilmem o da öyleyse yeriz hoşuma giderse de hep yetiştiririm

Kıvırmalar başladııı..

yukardaki kalın yazılar ne ifade ediyor size..

önce hoparlörünüzün sesini açın şarkının sözlerini hepbirlikte mırıldanalım..

sezen aksu - dansöz dünya - YouTube

Hiç kavga bilmez gülle yaprak
Hiç kıyar mı ağaca toprak
Bu kimin oyunu
İlk kim bozdu sonsuz uyumu

Kıvır kıvır kıvır
Ziller elinde
Kıvır kıvır kıvır
Yangın yerinde

Kıvır kıvır kıvır
Öz paramparça
Kıvır kıvır kıvır