View Single Post
Eski 27-07-2012, 02:19   #720
serkan_istanbul
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülsen_ Mesajı Göster
serkan arkadaşım dün akşam üzeri başladım terasını gezmeye ancak şimdi bitirebildim her yazıyı her paylaşımı okumaya kalkınca sayfanızı ancak bitirebildim ama ne diycemi bilemiyorum yani tek kelimeyle sözün bittiği yer derler yaa işte öyle bir andayım kelimeler kifayetsiz kalıyor bitkilerinizin güzelliği ve eliniz maharetinden dolayı. Dünden beri geziyorum terasınızı ama sizde misafire böylemi davranılır? Poğaçaları çayları siz tek başınıza yiyorsunuzama helal olsun her şeyin en güzelini hakediyorsunuz elleriniz dert görmesin inşallah hele paspasınıza bayıldım açıklamasını özelden yazarsanız sevinirim, haa eğer sayfanızda yazmanızın bir sakıncası yoksa burdanda yazabilirsiniz herşey için, bütün bu güzellikler için çok teşekkür ediyorum allah bizi bu güzelliklerden ayırmasın
çok teşekkür ederim güzel sözlerinizden dolayı. Paspasımı tığla ördüm kalın bir tığ derya tığı diyolardı 4 numaraydı sanırım ip istanbuldan alındı kürkçü handan. Ortadan başladım örmeye sık iğne yapıldı. Arada artırmalar yaptım o kadar zor deil göz kararı artırdım 1 günden kısa bir zamndada bitirdim. Arkadaşıma hediye ördüm onun evinde şuanda salonun ortasında kullanıyo. Sormak istedikleriniz olursa cevap vermeye çalışırım. Sevgiyle kalın.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön