Sevgili Sudenur, teşekkür ederim.
Siz, serkan_istanbul, lilium, Minarislim, limon, kiraz, Eser..... hepiniz benim buradan edindiğim değerli arkadaşlarsınız.
Kiminizle tanıştım kiminizle daha tanışamadım ama inanın ben de sizleri seviyorum.
agaclar.net'e katkılarınız, mesajlarınızdaki güzellikler sayesinde bu dostluklarımız oluşmakta. Hatta gittikçe de artmakta.
Zaman zaman aramızda yanlış anlaşmalar, ufak tefek kırgınlar da oluşmakta tabii bunları da olağan karşılamamız gerekir. Hepimiz aynı frekansta olamayabiliriz veya moralimizin bozuk olduğu zamanlar olabilir ama önceliği sitemizin ahenginin bozulmaması olmalıdır.
Bizler bitki sever, doğa severler olarak, gönüllü olarak buraya üye olduk. Kendi menfaatlerimizi öne çıkarmanın bir yolu olmamalı bu site. Arkadaşlık, dostluk, paylaşımcılık öne çıkmalı.
Bildiğim kadar bilgilerimi ve elimdeki tohum ve çeliklerimi gönüllü paylaşmak beni hep mutlu etmiştir.
Yorulduğum, üzüldüğüm zamanlar da olmuştur, bazen içime kapanmak da gelir içimden, bunu da paylaşırım çoğu kez sizlerle " dellenme Güler" diyenlerinizin sözünü dinlemek daha çok işime gelir de bu düşüncemden vaz geçerim.
Hâsılı kelâm, (sözün kısası) ben de sizleri ve agaclar.net'i çok seviyorum arkadaşlar.
|