View Single Post
Eski 25-07-2012, 19:28   #886
hk50
Ağaç Dostu

hk50's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sayın HK50 bahçenizi takip ediyorum ve inanın sayfa 30 itibarı ilee güzel olan herşey sankiii daha da güzelleşiyor... Sayfa başındaki sarı papatya diyeyim (İsimlerini bilmiyorum) eğer bendekilerdense... Bendekiler büyüsem mi, büyümesem mi, açsam mı, açmasam mı diyorlar. Eğer onlardan ise sizin çiçekleriniz ben de sanıyorum ki zamanı geçti de onun için böyleler diye düşünüyorum. Devamlı tohumlarını atıyorum toprağa kii tam hayalimdeki sizin bahçenizdeki gibi olsunlar... Ama nerdeee!!! Yok olmuyor maalesef. Sizin gönlünüze, emeğinize sağlık... Canınıza sinsin inşallah.
Sn YeniGine Çok çok teşekkür ederim.
Bu bahçeyi düzenlemiye başladığımda inanın fidan naasıl dikilir bilmiyordum.Çiçekmiş Gülmüş,Neye çiçek denir? Neye Gül denir?İsimleri nedir ?
Beyhaberdim.
Çok şükür bu günlere geldim.Tabii şunuda unutmamak gerekli.Bu çalışmada en büyük yardımcım eşim oldu.Olmaz bu iş dediğimde sabredelim diye o destek verip sabır etmesini öğretti.
Bahsettiğiniz çiçeklere burada nergis diyorlar.Bir kere girdimi daha bahçeden çıkaramazsınız.Ançak kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.
Yok olmuyor diyorsunuz.Hayır Hayır.Bitkide olmuyor diye bir şey yok.Olmuyorsa yerini,toprağını saksısını maşalasını değiştirin.
Saygılar.

hk50 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön