View Single Post
Eski 25-07-2012, 17:51   #1046
GÜLSEN_
Ağaç Dostu

GÜLSEN_'s Avatar

Giriş Tarihi: 08-03-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager Mesajı Göster
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler değiştirdiğim saksıdan daha küçük bir saksıya aldım kullandığım toprağı değiştirdim sanki çıkarılan küçük saksı kadar toprağı varmış yani hiç kök salmamış .Değişik yerlerden karışım yaptığım bir toprağa diktim ceviz çam ağacı kırmızı toprak köpük kum vs karışımlı havadar süzek bir topraktı bu sonra yerini de değiştirdim güneş almayan ışıklı bir yere koydum...Dökülen loblarını da yanına diktim bir de ne göreyim tohum keseleri de varmış uçlarında...Çok sevindim....Saygılar dilerim....
Rica ederim sn. mmanager burda hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz nacizane bilgilerimiz doğrultusunda. Dökülen lobları suda da köklendirip ekebilirdiniz daha kolay kökleniyorlar, tabi siz toprakla buluşturmuşsunuz ellerinize sağlık umarım hepside köklenirler ama keşke resimlerini ekleseydinizde görseydik tohum keselerini benimde paskalya kaktüsümde oluştu bir tohum keseciği gidip gelip bakıyorum inşallah tam olgunlaşır. Sizinde ellerinize emeğinize sağlık umarım resimlerinide paylaşırsınız bizlerde görebiliriz... SAYGILAR

GÜLSEN_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön