Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili serkan_istanbul, harika terasında dakikalarca dolaştım. Çiçeklerin, sebzelerin hepsi çok güzel, ellerine sağlık. Yakup'u da çok sevdim. Maşallahı var.
Hakikaten merak ediyorum, bu kadar çeşidi terasında nasıl yetiştirebiliyorsun, olağanüstü bir başarı, kutlarım seni.
Herşey gönlünce olsun sevgili serkan_istanbul.
|
Çok teşekkür ederim güler abla çok seviyorum elimden gelse her bitkiyi alacağım ama yerim bu kadar. Yakup evet bir alem o . Bitki besini kullanmıyorum arada kompoze gübre ama oda çok çok az kış aylarında bitki artıklarını toprağıma karıştırıyorum. Birde deneme yanılma yöntemlerim oluyo arada orayı sevmedi buraya burayı sevmedi oraya şeklinde. Kayıplarım olmuyo deil ama onlarda devede kulak misali çok çok az. sizin gibi kocaman bir bahçesi olan ve benden daha deneyimli birinden bu sözleri duymak çok güzel. İnşallah yüz yüze görüşmek dileklerimle sevgi ve selamlarımla .
Birde bitki yetiştirmek hem emek hemde bakım işi asla yarı yolda bırakmıyorum ben olmasam evde annem mutlaka oluyo düzenli sulamalarını ben yapıyorum çok nadir annem ama oda çok nadir yani onları bırakıp bir yere asla gitmiyoruz.