Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Fakat gezinirken (Bende çok sorun olduğu için) sormak ihtiyacı hissettim güllerinizde hiçç problem olmadı mı? (Bit, mantar, tomurcuktan kuruma, tırtıl vs. vs.)??

|
Güllerimizde zaman zaman problemler oluyor. Belirli aralıklarla ilaçlıyoruz. Hattâ problemin
ikisi burada.
Alıntı:
Sayfayı yeni keşfettim, baştan geziyorum ve farkında iseniz devamlı soruyorum. Şimdiye kadar da pek bir cevap alamadım fakat yine sorayım ben... Dikkatimi çekti güller için devamlı "Yine, yeniden açıyorlar".... Bendeki güller neden yine yeniden açmıyorlar; siz ne yapıyorsunuz da böyle maşallah yine yeniden açıp açıp duruyorlar?
|
Burada açıklamıştım. Dün gittiğimizde makinaya tarih ayarı yaparak çektim.

Yine açacaklar. Tek tük olsa da.
Alıntı:
Bahçenizde davetsiz misafir, geziniyorum. Yuvayı görünce merak ettim; kumrular bu kafese girerler mi?
|
O gördüğünüz kafeste eşim keklik beslemişti. Çoook yıllar önce.
Alıntı:
Maşallah süperler... Bu gecelik buraya kadar. İnşallah yarın devam edeceğim bahçeyi gezmeye. Bir dee diyorum ki; "Gübre şerbetinden sonra gayet iyiler" yani o gübre şerbetleri, gübreler, bakım.... Az da olsa onlardan bahsetseniz, izah etseniz; bilmeyenler (Ben gibi) faydalansa...
|
Ben de
bu sayfalardan yararlanıyorum.
Alıntı:
Teşekkür ediyorum; tabi ki sayfaları gezmeye devam ediyorum... Böyle güzel bahçe gezilmez mi? Maşallah diyeyim. Kolay gelsin size; hayrlı RAMAZANLAR inşallah.
|
Sevgili
YeniGine, bahçemizde bir kaç akşamdır misâfirimizsiniz. Size teşekkür ediyorum, her zaman beklerim. Umarım verdiğim cevaplar işinize yarar.

Sevgiyle...