View Single Post
Eski 20-07-2012, 00:42   #18
Sudenur
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Tekrar merhaba. Yarıda kaldığım gezintime devam ederken eşi ve benzeri olmayan en kıymetli çiçeklerinizi gördüm sevgili çiçeksever. Analı babalı büyütün yavrularınızı, sağlıklı, huzur dolu uzun ömürler süresiniz eşiniz ve çocuklarınızla birlikte, güzel yüzünüz hiç solmasın. Maşallah bu güzel aileye.

Öyle beğendim, öyle aklıma takıldı ki bahçeniz sık sık gözlerimin önünde canlandı çiçekleriniz. Lupinlerinizi, manolyalarınızı, clematislerinizi, kanayan kalplerinizi, açelya ve yazmakla bitiremeyeceğim çeşit çeşit çalı ve çiçeklerinizi düşünüp düşünüp hayaller kurdum bütün gün.

Hatta gezip dolaşırken öyle bir dalmışım ki "Beğen" butonuna basmayı dahi unutmuşum. Şeyy.. bir de, bakmaya doyamadığım ortancalarınızın bir kaç kopyasını kaydettim masa üstüme bilginiz olsun. Aklıma düştükçe açıp açıp bakarım diye düşündüm.

Manolya çalısını ilk siz tanıştırdınız bana. Yetiştiren de olmadı, güzelliğinden haberdar olan da çevremde, canlısını hiç görmedim, koklamadım, dokunmadım. Aslına bakarsanız bir çok bitki ve çalı çeşidiyle bu form sayesinde tanıştım ve tanışmaya devam ediyorum, biraz geç kaldım biliyorum ama cenneti buldum sayenizde, kaybettiğim yılları telafi etmeye çabalıyorum.

Geçen kış -20'yi buldu bizim buralar, okuduğum kadarıyla oralarda öyleymiş ama burası gibi kurak ve ayaz olmuyor sanırım? Bitki örtüsü daha yeşil ve sağlıklı göründü, kartpostal tadında ki göl görüntülerine ve tanıtım fotoğraflarınıza bayıldım.

Elinize emeğinize sağlık sevgili çiçeksever, öyle güzel şeyler yaratmış ve başarmışsınız ki azminiz idealim oldu, sizlerden feyz alıp kenarından köşesinden bir şeyler kapmaya çalışıyorum yeteneklerinizin. Tüm bahçe sahiplerini tebrik ve takdir ediyor, Karya bebeğin tontiş yanaklarından sevgiyle öpüyorum. Yaklaşan doğum günü şimdiden kutlu ve mutlu olsun. Sevgiler..

Not: Şimdi sıra "Bir harabeyi nasıl bahçe yaptım?" da.

Düzenleyen Sudenur : 20-07-2012 saat 01:26
Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön