View Single Post
Eski 19-07-2012, 14:11   #77
malbman
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aga06tr Mesajı Göster
çok ama çok teşekkür ederim sayın cesur393
bu gün perlit siparişi verecektik ama sistemi fenton yöntemiyle dezenfekte etmeden bi anlamı olmaz sanırm ben hala canlı olan ama cok geri kalan fidelerimi kurtarabilirmiyim die uğraşacam bakalım becere bilecekmiyiz. bütün bitkileri söküp uygun ölcüdeki bir kapta PROPAMOCARB HYDROCHLORIDE içerikli bir suda bekletip köklerin temizlenmesini umut ederken diğer yandan da sistemi perlitle doldurup katı ortama dönüştürmeyi planlıyorum bakalım ne olacak boru çapı küçük belki ama bitki sayısını seyrelterek halledebilirim diye düşünüyorum değerli paylaşımız için teşkkür ederim. hatta bu başlıkta pek okunamayabilir diğer bütün arkadaşların faydalana bilmesi için bi başlık açıp konuyu oradan açıklarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum saygılarımla...
Sayın aga06, cesur393'ün bu konuyu açıklayabileceğini pek sanmam zira ne anlatılanlar, ne de çeviri kendisine ait değil. Yalnızca çevirisini benim yaptığım bir makaleyi kopyala-yapıştır yöntemiyle buraya aktarmış. Aktarmasına itirazım yok ama keşke kaynak belirtseymiş.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön