![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2005
|
![]() Selam; bonzai olarak aldigim bu agacin turunu sormayi unutmusum. Bir bilen varsa ve yardimci olursa sevinirim. Tesekkur ederim. Düzenleyen sis : 01-11-2005 saat 22:34 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2005
|
baktim biraz galiba oyle tesekkur ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-08-2004
|
Ben tanıdım bauhause türü bu ![]() Benim bonsai bonzi de aynı cins ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() eğer buysa adı ricinus communis, castorbean, keneotu bitkisi oldukça tehlikeli/ölümcül olduğu yazıyor nette mustafa mutlaka bilen birine danış senin tohumlarını topladığın bitkinin bu olduğundan emin değilim ama güvenilir bir kaynaktan doğruyu öğrenmeni tavsiye ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-09-2005
|
akasya-mimoza
bu bir 'mimoza' ağacı. yani bir akasya türü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
agaclar.net
|
Ben de mimozaya benzettim. Ama backyardın dediği gibi dikkatli olmak lazım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-09-2005
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
ilk resim kesinlikle Acacia sp. (akasya, mimoza) turu diyebilirim. Ancak sonradan gonderdigin yakin plan yapraklar biraz etli gibi duruyor kafam karisti ![]() ![]() Ricinus communis (Hintyağı) yemedikten sonra pek tehlike olusturmaz korkmaya gerek yok ![]() Kıbrıs Akasyasıni cicekli gormek icinde Kiyi Ege ve Akdeniz civarindakiler 15-20 gun daha beklemek zorundalar. Ama beklemeye deger zira bu bitki 15 -20 gun cicekte kaliyor ama tum sene o sade (hatta cirkin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2005
|
acer e benziyor.eğer gerçekten acer türüyse hemen büyük bir saksıya almanı yani bu tabakta tutup riske girmemeni öneririm .çünkü acerler değerli türdür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2006
|
bence bu ağaç hatmi.yaprakları benziyor çiekli fotoğrafı yokmu?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2005
|
http://pharm1.pharmazie.uni-greifswald.de/systematik/7 _bilder/yamasaki/H_sabdariffa.jpg ewet olabilir burdaki yaprak şekli benziyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bonsai |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|