![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
|
Gazbetona Heykel
Daha büyük projelere geçmeden aşağıdaki çalışma ile gazbetonun karakterini ve kullanılacak malzemeleri belirledim, bundan sonra hedefim daha büyük boyutta çalışmalar olacak. Model aldığım arkadaş benim biricik kızım Ester, o bir Airedale Terrier. http://www.agaclar.net/forum/kopekler/26058.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2012
|
Ellerinize saglik cok guzel olmus. Benimde buna benzer bir calismam var. Yakinda resim eklerim biraz korkutucu gibi ama tasa sekil vermek olagan ustu bir zevk. Bence uzerine birde airbrush yapmalisiniz.... Daha bi iyi oluyor. Bu arada kopeginizden o kadar cok aramama ragmen bir turlu bulamadim. Cok sansli bir insansiniz. Resimlerini forma eklediniz mi gormek isterdim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moderatör
|
Ben sanıyordum ki bu sitede sadece bitki ve ağaçları sevenlerle buluşacağım. Ne sanatkâr arkadaşlarımız varmış, hepsi ile gurur duyuyorum. Bir yerde bonsai sanatı, başka bir yerde ressamlar-heykeltraşlar, diğer bir bölümde gürül gürül şelâleler akıtanlar. Başka bir başlığa bakıyorum, nefis müzik namelerine eşlik eden bilgilendirici edebiyat kahveleri, içimizi aydınlatan, zaman zaman hüzne götüren şiir köşeleri. Ve daha niceleri. Sizlerle burada bulunduğum için son derecede keyifliyim arkadaşlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bu da benim çalışma ... Bahçede taşların arasında duruyor normalde... Üzerindeki Boyamayı tamamen airbrush ile yaptım. Daha benzer yaptığım büyük resimler de var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderatör
|
Merhaba, " Bahçede taşların arasında duruyor normalde" demişsiniz. Bu eserlerinizi başka türlü değerlendirmeyi düşünmüyor musunuz? Pano gibi kullanılamaz mı? Böyle bir çalışmayı ne kadar sürede tamamlayabiliyor sunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |