![]() |
|
|
|
#31 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Fusunank, sizin çalışmalarınızı gördükçe hevesim artıyor, ama yağlı boya konusu şimdilik çalışmayı bırakınca, bir kursa giderek ileride yapmak istediğim bir şey. Lise yıllarında yağlı boya yaptım. Hatta şöyle diyeyim; tuval parası istememek için babama çıta çaktırır, ince bez gerip, beyaz tutkal ve üstübeç karışımı sürerek kendim yapardım. Her tuvalin üzerinde de bir kaç kat resim olurdu. Resmi yapar , bir süre sonra üstüne yenisini boyardım. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Ağaç Dostu
|
Kutlarım sizi Vildan hanımcım. Paint benim çizim ve boyamada kullandığım ama yine de özgün çalışmalarda çok zorlandığım bir programdır. Çok güzel çalışmalar. Kesinlikle çok güzel yağlıboya tablolar yapabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-11-2011
|
Aylardır siteyi karış karış gezmeme rağmen bu güzel çalışmalarınızı anca bu saatte görebildim. her biri harika görünüyorlar. Bu kadar painti iyi kullanmanız ise bir başka sabır örneği. size paintin biraz daha gelişmişini Paint.NET tavsiye edebilirim. indirebileceğiniz bir link te ekledim. Paint.NET ndir - Download > Gezginler |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sevgili Vildan Sönmez, ben de şimdi gördüm. Çalışmalarınıza bayıldım. Aslında terasınızın güzelliğinden, yeteneğinizi anlayabilmem gerekirdi. Şimdi elimde bir bardak çayla, tekrar baştan keyifle seyredeceğim. Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Vildan hanım. Diyecek söz bulamıyorum. Tek kelime ile harikasınız. Paint; kullanımı son derece kolay olmakla birlikte, sizin resimleriniz gibi çizimleri oluşturmak için son derece zor ve sabır isteyen bir proğram. Bu nedenle sabrınızı ve yaratıcılığınıza hayran olmamak elde değil. Eğer bu emeği corel draw, photoshop, dreamweaver gibi proğramlarla değerlendirseyiniz, Rembrand, Monet, Rubens, Ayvazovski vs. elinize su dökemezdi. Tebrikler...tebrikler...tebrikler... |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Ağaç Dostu
|
Utandırıyorsunuz Sayın S.Serdar çok teşekkür ederim.. Bazılarını sıfırdan çizip boyuyorum. Bazılarını sadece boyuyorum. Painte çizmek de boyamak da pek kolay değil doğrusu. En başta da çok sabırlı olmak gerekiyor. Photoshop'u çektiğim fotoğrafları küçültmek ve kontras ayarında kullanıyorum, gelişmiş kullanımı bilmiyorum diğerlerini ise hiç bilmiyorum. Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|