![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2007
|
Calvuss/Bonsai adaylarım
Helen üzerinde çalıştığım bonsai adaylarını sizlerle paylaşmak istedim. Fikirleriniz benim için değerli lütfen esirgemeyiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
|
Resimlere devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2005
|
Son çalışmanız hakkında kişisel fikirlerimi söylemek isterim.Resimden algıladığım kadar dallar çokça.Bazı dallara tellemeyle yön verip birbiriyle kesişen dalları kısaltıp **** tamamen budayabilirsiniz.Telleme yapmasanız bile en azından aynı ana dal üzerinde, birbirine çok yakın, aynı yönde uzayan dallardan birini budayabilir **** kısaltabilirsiniz.Aynı yönde uzayan ve kesişen dallarda ufak bir çalışmanız bu görüntünün daha güzelleşmesinde etkili olabilir.Bu arada en üstteki ve en alttaki bonsai saksılarından sanki daha önce büyük bonsailere ev sahipliği yapmış hissi uyandırdı.Çünkü bildiğim kadar Türkiyede boş bonsai saksısı satılmıyor özelliklede bu boylarda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Sayın cemboa bu ağaçlar henüz aday tavsiyelerinizi harfiyen uygulamaya geçireceğim dalların tam anlamıyla ortaya çıkacağı yaprak dökümü mevsimini beklemekteyim. Daha sonra şekillendirme yapılacak. Saksı konusunda haklısınız. Saksıyı bir seradan çıkma olarak aldım. Düzenleyen calvuss : 20-08-2008 saat 11:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
|
Son resimdeki fidana geçen sene yaptığım rüzgar efekti uygulaması yapıldı. Ancak bu bahar son eklenen resimdeki uygulama yapıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-02-2010
|
Sonuncu fotoğraftaki gayet hoş bir aday |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |