![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Oktars / Şimşir
Öncelikle söylemek isterim ki ben, profesyonel değilim. Burada amatörce edindiğim bilgiler ışığında bir bonsai yapmaya çalıştım. Tüm aşamaları fotoğraflar eşliğinde sizlerle paylaşıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Son olarak, toprağın üstüne elimiz ile yavaş yavaş bastırarak toprağı iyice oturturuz.Böylelikle kökler arasında boşluk kalmamasını sağlamış oluruz.(Buradaki amacımız köklerin hava almamasına sağlamaktır.) Bu da ağacımızın son hali.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç
Giriş Tarihi: 10-11-2005
|
bu faydalı çalışma için çok teşekkürler, yalnız bir sorum olacak. genelde duyduğum ağaçları kurutmak için bakır çivi çakılır. burada kullanılan bakır telin bitkiye bir zararı olur mu? bildiğim kadarıyla bakır zehirlidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bakırın bitkiye zarar vermesi konusunda bir bilgim yok fakat bir problem çıkaracağını zannetmiyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-09-2005
|
![]() müthiş birşey ..belki de Asistanımız Bilgi Çağı'nın 'Bonsai Malzemeleri Satış Distirbütörü' olur..Duamız.. ![]() Bu arada..Bakır Tel yerine Lastikli ip ya da plastik kullansanız daha sağlıklı olur ileriki dönemler için.. Bunun için bulaşık eldivenleri pratik ve ideal çözüm olabilir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2005
|
Cihat bey önerdiğiniz malzemelerin ileriki dönemlerde bulundukları nemli ortamlarda parçalanma olasılıkları yüksek. Hanımların bulaşık eldivenlerinde belirli süre sonrasında gördükleri gibi. Fakat önerdiğiniz malzeme toprak üstünde dalların şekillendirilmesinde ideal malzeme olabilir. Oktars'ın kullandığı malzemeler ve takip ettiği sistem dünya Bonsai otoriteleri tarafından kullanılan ve takip edilen malzeme ve sistemdir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Bugüne kadar bonsai için gördüğüm en iyi eğitim seti!!!... Özellikle de Minik sevgilinizin Fotoğraf makinesini kullanışı çok etkiledi beni. Gerçekten yaşına göre çok yetenekli. Bu konuda eğitimle üzerine düşmenizi öneririm. Fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için dikkatimi cezbetti. Çalışmanız için tekrar çok teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|