![]() |
|
![]() |
#122 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Turuncu çiçekler kaktüsünüze çok yakışmış.Daha birçok çiçeğini görmenizi ve diğer kaktüslerinizin de bolca çiçeklenmesini dilerim.Ayrıca 18 numaralı mesajınızdaki aranjman son derece güzel görünüyor.Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bende çok merak ettim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-05-2011
|
düzenlemeler harika olmuş... Güzel günlerde büyütün.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Satı hanım aranjmanlar ne güzel olmuş sankı çerez tabagı gibi pıtır pıtır.Beni yee diye bagırıyorlar. Darısı bize inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Hepsi çok güzel.Echinopsis açmış.Güle güle koklayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim hanım, bende sizleri özlemişim, evet Almanyadan Günay geldi, onun yanında olduk tatile gittik beraber, bu gece yola çıktılar bir aydır beraberdik ayrılınca çok zor oldu. Bodrum sokaklarından kaktüs manzaraları biz bir dal yetiştireceğiz diye canımız çıkarken Burası orman gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım keşke bunlardan birer çelik alsaydın. çok güzellermiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili zenfree, çok teşekkürler, evet euphorbia tirucalli resmen büyük bir ağaç, biz bir dalını yetiştireceğiz diye mafoluyoruz o kocaman sokakta, bence her bitki kendi doğasına uygun bölgelerde yetişmeli zorla olmuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, inan kıyamıyorsun o kadar güzel görünüyorlarki elini dokunduramıyorsun, belki ağustosta. Sevgili zenfree, kesinlikle geçen yıl bende bir dal vardı kışın canım çıktı onu yaşatacağım diye, yinede yaşatamadım, doğasına uyan yerde ne gübre ne su ne bakım fakat oldukça sağlıklı görünüyordu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|