![]() |
|
|
|
#181 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2013
|
Sana bir tanede cilivya gönderiyorum umarım yoktur |
|
|
|
|
|
#183 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
**
[QUOTE=gizsu;1137058]kendisi kök çıkararak sarılıyor.. |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Ağaçsever
|
Kargon yola çıktı canım güle güle büyüt clivyay güneşe koyma sakın aydınlık bir yer olsun yeter haftada bir sula |
|
|
|
|
|
#188 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Aranjmanların çok güzel olmuş sevgili Gizsu, gelişip saksılarını doldurdukları günleri de gör inşallah canım. |
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-03-2013
|
merhaba
Çiçeginiz çok güzel güle güle büyütün. Benimde çok begendigim ve uzun aramalardan sonra bulabildigim bir çiçek, ismi Euphorbia milii ![]() |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
merhabalar gizsu hediyelerini aldım sürprizlerede bayıldım.. çooook teşekkür ederim..hakkını helal et lütfen... |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Ağaçsever
|
Güle,güle büyüt canım bebişlerini unutma ne kadar az su o kadar çiçek |
|
|
|
|
|
#198 |
|
Ağaçsever
|
Evet canım yaz sıcakları hariç az sulama yap bol gübreli taşlı kumlu topraktan hoşlanır kendileri |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Sayın Gizsu , bitkilerimizin her biri birbirinden güzel. Maşallah. Bu bitki sevgisinin sonu yok. Her gördüğümüzde gözümüz kalıyor. Eminim benim gibi sizinde rüyalarınıza giren bitkiler vardır. inşallah tüm istediğiniz bitkilere sahip olursunuz. |
|
|
|
|
|
#201 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maalesef fena durumdayim etrafim tedaviye ihtiyacim oldugunu soyluyor )ruyalarima girenleri degerli insanlar bana ulastirdilar bazilari da cevap bile vermediler olsun Allah birsekilde karsima cikariyor mesela bugun 3 kapi caldim boynum tutuluyor sokakta balkonlara bakmaktan ,umarim sizinde ruyalariniz gercek olur sevgiler.. |
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Sn gizsu bu bitkinin adı ne? Çok güzelmiş... ![]() |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Ağaç Dostu
|
Maalesef bilmiyorum ama fotografta belli olmamis icindeki renk yesille karisik dore ,resmen guneste simleri parliyor cok cesidini gordum ama bunu cok begendim ![]() |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Telgraf çiçeği olabilir mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Telgrafdan daha çok bir sukulenete benziyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#208 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende var boyu neredeyse 1 metreye ulaştı Çok uzuyor bu, sizinkinin yaprakları biraz güneşe maruz kalmış gibi yarı gölge bir yerde yetiştirirsiniz hem mutlu olur hem de yapraklarına gümüş yaldız boya sürülmüş gibi simli olur ![]() |
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burada heryerde var sokaklar bahceler bordo olaniyla kapli sanirim arsiz bir bitki |
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Ağaç Dostu
|
Yarı gölge büyük saksı ve toprağı fazla kurumadan su bu kadar işte bakımı Acayip arsız bişey ama çok güzel oluyor hele içerde bol aydınlık biyerde vitrinin falan üzerinden sarkıtınca Benimki dolabımın üstünden sarkıyorhemen hemen 1 metreyi buldu küçük küçük pembeyle mor arası bir renk çiçekleri oluyor ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|