![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
genel görünüş ..
2 açı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Önce saglik tatlim sağlığına kavuştun ya çok daha güzellerini yetiştireceğine eminim. Benim çiçeklerim tamamen kendi hallerinde, isin dogrusu sulamaktan fazla bişey yapamıyorum. Balkonumu çok duzenleyemiyorum çünkü evim kira ve sitede cogu şey yasak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Çok zevkli harika bir balkonunuz var. Çiçeklerin hepsi özel ve güzel çiçekler. Küpeliler ve sardunyalar benim her zaman gözdem olmuştur. Balkonunuzde bizim içinde kahve içiniz. Afiyet olsun. Bol çiçekli günlere.... Sağlıcakla kalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-06-2012
|
homeopati emek verdiğinize değmiş maşallah çok güzel bitkilere sahipsiniz küpelilerden gözümü alamadım çok güzeller. mutlu vakitler diliyorum,dipteki koltukta gömülüp nede güzel kitap okunur mis kokular için de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
off çok güzel bir balkonmuş,benimkide uzunca bir balkon ama dar,küçük bir masa ancak....bende öyle banklar istiyorum aslında ama....neyse güle güle oturun,keyfini çıkarın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
burası istanbulun neresi,.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Cok zevkli dizayn edilmis bir balkonunuz var.Emeginize saglik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Homeopati çiçeklerin hepsi muhteşem balkon tümüyle harika ama sedire bayıldım bende eşime balkona böyle birşey yaptırmak istiyordum sizinkini yayınlanmanız süper oldu ellerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-07-2011
|
Sayın homeopati tebrikler hepsi çok çok güzel ve dekoratif ellerinize sağlık.Sizden bitkilerinize gübre,çiçek coşturan gibi birşeyler veriyormusunuz.Birde ısırgan ve soğan rendeleyip su ile karıştırarak bir besin hazırlıyormuşsunuz.Ne kadar ısırgan toplayıp içine soğan rendeleyelim? Bunun suyunu süzüp başka bir kaptaki su ilemi çoğaltalım?Kalan ısırgan tortularını değerlendiriyormuyuz yoksa atalım mı? Cevaplarsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
gübre
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
allah size daha iyilerini nasip etsin sevgili nuray hanım çiçek sevgisi yaşam enerjimizi körüklüyor sanırım ...hepimize bol çiçekli mutlu yarınlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-07-2012
|
merhaba Sevgili Homeopati paylaşımlarınız çok güzel. Emeğinize sağlık çiçekleriniz çok güzel. balkonunuz süper olmuş beton yığınını tam bi bahçeye çevirmişsiniz. bana çok güzel fikirler verdiniz teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayfa 3 e kadar geldim; sonradan tekrar başa döndüm 'Hiçbirşeyi beğenmeden gelmişim' haksızlık olur idi. Şimdi siz bu kasımpat, kadife, güller, acem halısı yani bütün çiçeklerinize ısırgan otu mu uyguluyorsunuz?.. ![]() Çiçekler harika, yaprakları bile çiçek gibiler gerçekten maşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Tekrar ilk sayfadan başlayıp son sayfanıza geldim. Öncelikle geçmiş olsun, tekrar hoşgelmişsiniz. Vermiş olduğunuz ısırgan otu tarifi çok hoşuma gitti açıkçası. O halde hiç gübre, bitki coşturan falan kullanmıyorsunuz. Balkonunuz, çiçekleriniz çok güzeller. İnşallah bakımları ile ilgili açıklamaları ilee fotoğrafların devamını bekliyoruz. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Isırgan otu ve soğansuyu tariflerini açık verirseniz çok sevinirim mesela soğanı kaynatıyormusunuz vs,vs Hele o küpeler benimkiler can çekişiyor siz İstanbulun neresindesiniz acaba böyle güzeller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar sn. homeopati, küpe çiçekleriniz ve balkonunuz harika görünüyor,emeklerinize sağlık. (Ayrıca çok geçmiş olsun), bol çiçekli ve sağlıklı günler dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-11-2008
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |