![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Mrmusti ve Asumandilek çok teşekkür ederim.Sizleri de güzel çiçekleriyle güldürsün bu dikenli aşıklar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Evet bence de ![]() Valla Fatihcim ne diyeyim azmin zaferi kısa zamanda kaktüs cenneti yarattın ![]() Bana da siteden bir dostumuz 22 kaktüs yollamıştı o gün bayılmadım ya daha bayılmam ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim ablacığım.Hep beraber görelim çiçeklerini. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Eve gelecek dahi olsa erkenden gidip alıyorum kendi allerimle.Hele en çok istediklerim oldumu evde tam komedi oluyor.Pencerede kargo bekliyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
Maşallah kardeşim hepsi çok güzeller.Stapelia ların dan biri açıyor sanırım.Çiçeğini de burda yayınlarsın umarım.Bir de bişey sormak istiyorum sana.. http://www.agaclar.net/forum/attachm...2&d=1268702646 Verdiğim linkteki senin son fotoğrafınla aynı mı.Aynıysa benim ki acayip boy atmaya başladı ve gövdesi ince kaldı.Şimdi yana yatıyor hatta saksıdan sarkıyor.Neden olabilir? Gövde baya ince her an kopucak diye korkuyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2009
|
Yanılmıyorsam bu bir sempervivum. Genelde az ışık almadan dolayı uzuyorlar. Dış mekanda, bahçe veya balkonda bol güneş alan bir yere alırsanız hızla toplu formuna dönecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili Oki kardeşim aynılar.Benim kide daha yeni unlu bitten kurtuldu ve büyümeye başladı.Güneşi direkt görüyordu hala uzaması devam ediyor.Yeni bir kaç tanede sürgün veriyor. Açacak olanlar;stapelia hirsuta,Gymnocalycium baldianum ve bu sabah açmış olan mammillaria prolifera.Malesef okuldan gelene kadar çiçek çoktan kapanmıştı amam yarın öğleden sonra fotoğraflayacağım güneşle birlikte. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-10-2009
|
Hepsi biribirinden güzel gerçekten kıskanmamak elde degil sevginizi ve emeginizi taktir etmemek elde degil.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Dershane dönüşünde bir yerde gözüme kaktüsler takıldı.İncelerken gymnocalycium buldum bir tane.üzerinde üç tane tomurcuk var.Size onu sunuyorum.Üzerinde iğnelenmiş çiçekler vardı.Ama dayanamayıp en iyisi çıkartayım dedim ve 6 tane çiçeğini söktüm.Umarım birşey olmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|