![]() |
|
![]() |
#1591 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler, ver coşkuyu ver coşkuyu... Allahım, herkese zevkle bakabileceği bahçeler nasip etsin, senin bahçeni gördükten sonra eminim herkes(ben de)aşka geliyordur. Clematislerine bayıldım, ben de bu iki rengi bir arada diktim, hatta arada bir de pembe var ama ondan çok emin değilim. Sardunyalara gelince; Ne diyebilirim ki, 41 kere maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi Manyastan geldim ve internete girdim hemen ![]() Çok güzel bir gün geçirdim öncelikle bunu belirteyim. Mis gibi güller, frezyalar kokladım, asil clematisleri seyrettim... Koyu bordo sakız çiçeğine bakıp Güler ablamın yaptığı enfes parfeyi yedim, ımmmmh ımmhh tadı hala damağımda... Bu kadar güzelliklere nazaramız değecek arkadaşlar şöyle bir nazar boncuğu koyayım hemen ![]() Uzaktan bakması hoş ve kolay geliyor ama bahçe de yapılacak bir yığın iş var... Güler abla harıl harıl çalışıyor, bu güzellikler öyle pat deyince ortaya çıkmıyor değil mi? Bahçeye site üyelerinin yardımı farz oldu artık, ikisi de çok yoruluyorlar ve çok emek veriyorlar. Güler ablanın ortancasına bayıldım, şimdiye kadar gördüğüm en güzel ortancaydı. Velhası kelam çok güzel bir gün geçirdim, Güler ablama ve Oğuz abime tekrardan çok ama çok teşekkür ederim bu güzel gün için... En kısa zamanda tekrardan gideceğim zaten... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hn., fotoğraflardan gözümü alamıyorum hepsi çok güzeller. Maşallah, maşallah... Manyas ta olduğunuzu bilseydim, bende gelirdim bu vesile ile Anneler gününüzü kutlamış olurdum. Sebo nun bahçeye yardım etmediği belli, yoksa eminim onunda fotoğrafını diğer pozları ile birlikte yayınlardınız, yanılıyormuyum??? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Ağaç Dostu
|
Gülleriniz çok güzel açmış Güler hanım. Ama tam zamanı değil mi. Ammem ne zaman doğdun diye soranlara Mayıs demez gül ayında der. Ayrıca ortanca da çok güzelmiş doğrusu. Bugün Bauhause a uğradım. Akdoğanin dediği gibi Clematisler yaramaz hakikaten. Baktım baktım bir tane bile seçemedim. Sebo'yu bir kez gördüm, pırıl pırıl bir genç. Güler yüzü solmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Ağaç Dostu
|
Böylesi anlamlı bir günde Sebo' nun ziyareti ve hediyesi cuk oturmuş yerine diyelim, veeeee; Güler hanım size hayran olmamak mümkün değil, bahçeniz cennetten köşe sanki. Allah sağlık afiyet versin de güzelliklere güzellik katasınız. Toprak elemeyi bari Sebo' ya yaptırsaydınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Moderatör
|
Sevgili jineop, Clematisler hemen balkonun kenarında. Kökleri gölge seviyor diye oraya bir çanak ördüm. Hemen yanı başında sarmaşık gül var. Clematislerin sarılmaları için yeşil kafesi hazırladım. Şu an çiçeğe geçenler kafes içindeki dallarda, ama dışarı çıkan yığınla dal var ki üzerleri tomurcuk dolu. Yakında onlar da açar o zaman kafesi çiçekten göremezsin. Beyazlar bir haftaya kadar açar. Mor, beyaz ve bordo karışımı bir yığın oluyor. Bordo sakız sardunyayı başka yerde görmedim ama ben dört-beş yıldır muhafaza ediyorum. Sevgili Ferda, evet bahsettiğim ortancalar bunlar. Bayağı da boylular, neredeyse belime yakın boyları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Ağaç Dostu
|
Yok canım sizde beni iyice tembel biri yaptınız he ![]() Çok iş var evet, üstüm başım müsait değildi ama elimden geldiği kadar yardım ettim gene de... Bana iş yapmamış diyenleri çim sahalarda görmek istiyoruz efendim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Ağaç Dostu
|
Hem Güler hanımın anneler gününü kutlayayım hem de kendime güzel bir anneler günü hediyesi vereyim diye,sevgili Güler hanımın bahçesine geldim bu akşam.. Bu ne güzellik, bu ne emek, bu ne muhteşem bir bahçe. ![]() Ellerinize, emeğinize sağlık. Her şey çok güzel, hasekiler bir başka güzel. Sebo haklı, orada nasıl da yetişmiş o muhteşem çiçek. ![]() Geçen sene bana verdiğiniz hasekiler, evcil beyaz sineklerimin ve kırmızı örümceklerimin kurbanı oldular sanırım. Tüm kış saklayıp, bahar başında sulamaya başladım belki bir ümit yaşatırım diye, ama sonuç hüsran oldu. ![]() Olsun varsın.. Sizin bahçenizde seyretmek de bana aynı zevki veriyor sevgili Güler hanım. ![]() Tekrar anneler gününüzü kutluyor, bu güzel bahçe için ellerinize sağlık diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Moderatör
|
Sevgili Sevilay teşekkür ederim. İnan, o tek kök haseki nasıl oldu da o iki beton arasında toprak buldu da çiçek açtı ben de şaşırdım. İnceledim, orada bir tatlı kaşığı toprak göremedim. Sen, o kadar ihtimam gösterdin olmadı, ne komik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Güler ablacığım bahçe yine müthiş o koyu bordu sakızın bir çeliğine adayım ![]() Beton arasında yetişen haseki'de muhteşem demekki onlar yetişeceklerse her yerde yetişebiliyorlarmış değilmi? Ablacığım valla insanın emek verirse neler yapabilecğini hergeçen gün daha fazla gösteriyorsun bize insan ister neler olurmuş. Ellerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Böyle emek verirsen sadece sizlerin değil herkezin olur,emeğe bakarmısın, ki bu görülen onda biri. Ama o küreği, beli, çapayı, ele almak, çizmeleri giyip bahçeye çıkmak mesele http://www.agaclar.net/forum/attachm...chmentid=77648 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2009
|
Sayın Güler hanım hayırlı akşamlar. Allah nazarlardan saklasın bahçeniz çok güzel Elinize, Emeğinize, Yüreğinize sağlık 41 kere Maşallah. Yapmış olduğunuz bu cennet bahçe için daha başka ne diyeceğimi bilemiyorum. Vallahi resmen soluksuz resimleri izledim, oraya gelebilsem bahçenizin tamamını görsem heralde hayranlıktan düşür bayılırım. Her zaman müstakil bir evim ve küçücükte olsa bir bahçem olmasını çok isterdim. Ama memuriyet işte hayalim çok uzak. Ama sizin sayfanızı takip ediyorum ve sizi tebrik ediyorum. Benim ve bir çok insanın yapamayacağı ama hayallerimizdeki bu cennet köşesini yaptığınız ve bizlerle paylaştığınız için size sonsuz teşekkürler. Düzenleyen delete61 : 11-05-2009 saat 09:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|