agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni78Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-06-2010, 12:37   #91
Ağaç Dostu
 
nazlı hilal's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-02-2010
Şehir: konya
Mesajlar: 485
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bahar Mesajı Göster
Sevgili nazlı hilal dediğiniz gibi aynı memleketliyiz.
çok memnun oldum
Aşı yapmayı öğrenmek okadar kolayki size başlarda çok zor gelebilir aman sakın yılmayın.Aşı tekniklerine girerseniz orada istediğiniz bilgilere ulaşırsınız.
Şimdi tam sürgün göz aşısı zamanı göz aşıları yapabilirsiniz.

Aslında size Sn Halil Önen bey de yardımcı olabilir.
Bildiğim kadarıyla kendileri bu işin uzmanıdır.
Ayrıca bilgilendirme konusunda çok yardım severdir.
Halil Önen bey ağaçlar net üyesimi...

nazlı hilal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-06-2010, 12:58   #92
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Sn nazlı hilal siz en iyisi aşı tekniklerine göz gezdirin.
aşı teknikleri yazın çıkar ne aşılamak istiyorsanız onu yazın.
ör..gül aşıları.
Bu arada Halil Önen bey ağaçlar net üyesidir.
sevgiler.

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-06-2010, 15:34   #93
Ağaç Dostu
 
sevim4's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-04-2009
Şehir: k.maraş
Mesajlar: 3,132
Sevgili bahar, renk renk gülleriniz açmışlar bende gülleri çok seviyorum sizin kadar olmasada bende yetiştirmeye çalışıyorum.

sevim4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-06-2010, 13:11   #94
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 Mesajı Göster
Sevgili bahar, renk renk gülleriniz açmışlar bende gülleri çok seviyorum sizin kadar olmasada bende yetiştirmeye çalışıyorum.
Sevgili sevim4.
teşekkür derim güller hayatımızın parçasıdır.
Gül yetiştidiğinize çok sevindim.
Bülbülle gülün aşkını bilirmisiniz

Hergün geçtiği o yolda, sayısız güllerin bulunduğu bir de bahçe vardı bülbülün. Kiminle geçse o bahçenin yanından; yanındakiler güllerin büyüsüne kapılıp, güllerin ne kadar güzel olduğundan bahsederdi. O ise aldırış etmeden “Alt tarafı gül işte” der geçerdi bahçenin yanından. Güllere bakmazdı bile. Sevmek istemezdi gülleri. Solardı çünkü güller, terkederdi bir süre sonra. Ha! Bir de dikenleri vardı güllerin. Batırırlardı dikenlerini sevenlerine hiç acımadan.
Bir gün geçiyorken bülbül yine o bahçenin yanından yalnız başına, gayri ihtiyari dönüp baktı herkesin hayran kaldığı güllere. Evet sayısız gül vardı o bahçede ve güzel bir ahenk oluşturmuşlardı. “Sana ne” dedi kendi kendine. Sahip olamayacağı güzelliklerden uzak durmaya çalışırdı çünkü. Yüzünü çevirirken bülbül, gözüne bir gül takılıverdi. Onca gülün arasında duruyordu. Gözleri kilitlendi ona görür görmez, “Alt tarafı gül işte” diyemedi dili bu kez. Olduğu yerde durdu, bakakaldı. Korktuğu başına gelmişti. Elde edemeyeceklerinden uzak durması gerektiği aklına geliyor ama bunu kabullenemiyordu.
Neydi farklı olan? Ne vardı ki onda, bülbülü kendisine hayran bırakan? Benzese de hepsi birbirine, gözleri ve yüreği ile ayırabiliyordu onu diğerlerinden. Ama gözlerini ayıramıyordu bülbül, o gülden. O an “Kendine gel” dedi ve istemeye istemeye ayırdı gözlerini.
Gözlerine hükmetmişti ama kalbine hükmedemiyordu. Anlam veremiyordu bir türlü. Onca gülün arasından seçtiyse onu bir sebebi olmalıydı. Aşk bu muydu?
Gün boyu onu düşündü. Gece uyutmadı hasreti. Bir daha görememe korkusu büyüdü içinde. Daha fazla duramazdı görmeliydi onu bir kez daha. Yine o bahçenin kenarında uzaktan uzağa seyretti gülünü ertesi gün doyasıya.
Evet, onun gülüydü o artık. Bir başkasının olmasına tahammülü yoktu. Her gün o bahçeye gidiyordu, geceleri ise gülünü hayal ediyordu. Güzel hayalleri güzel planları vardı gülü için. Bir gün sevdiğini söyleyecekti gülüne, gülü de onu sevecekti. Mutlu olacaklardı elbet beraber oldukları sürece.
Zarar verebilecek herşeyden koruyordu gülünü. Küçücük vücudunun yettiğince yardım ediyordu gülüne. Susuz kalmaması için bulutlara, gülünü ayakta tutması için toprağa şarkılar söylüyordu hergün. Bulutla toprak yardım ettiler güle ellerinden geldiğince. Onlar da hayrandı çünkü bülbülün sesine. Bülbülün elinden gelen buydu; yardım edebilecek herkese şarkılar söylüyordu gülü için.
Derken zaman geçti; onsuz olamıyordu artık bülbül, bir an olsun ayrı kalamıyordu. Hasret acısı, sabır taşından ağır gelmeye başlamıştı bülbülün küçük yüreğine. Uzaktan sevmek yetmiyordu artık. Sarılmalıydı ona, en güzel şarkıları söylemeliydi gülüne.
Ama sevecek miydi gül onu. Sevgisine karşılık verecek miydi acaba. Çok sevse de, ortada bir gerçek vardı. Habersizdi gül bülbülden. Bülbül onu seviyor, her kötülükten koruyor, hatta yardım etmeleri için hergün, o güzel sesiyle dostlarına şarkılar söylüyordu. Ancak güllerin en güzeli bundan haberdar değildi henüz.
Tüm cesaretini toplayıp bir gün, gülünün yanına gitti sonunda bülbül. “Ona bu denli yakın olmak... Ne güzel bir duygu...” diye düşündü. Hayallerinden biri gerçek olmuştu. Tüm hayallerini gerçekleştirmek için ise artık konuşmalıydı onunla. Ve sözlerine başladı o güzel sesiyle. Aşkını itiraf etti en güzel kelimelerle. Sesi o kadar güzeldi ki, güllerin en güzeli kayıtsız kalamadı bülbülün aşkına. İlk kıvılcımın çakmasına sebep olmuştu bülbülün sesi. İlk kıvılcımdan sonra, bülbülün o büyük aşkı, sonsuza dek sürecek sevgisi, gülün de onu ölesiye sevmesini sağladı. Her gün buluşuyorlardı. Bülbül gece gündüz, zamanının tümünü gülüyle geçirmeye başlamıştı. İşte hayalleri gerçek olmuştu sonunda bülbülün.
Bu durum bülbülün sesine hayran dostlarını üzmeye başlamıştı. Artık onlara şarkı söylemiyordu bülbül. Ve bu durum kızdırdı bulut ile toprağı. Bize değer vermeyene biz hiç vermeyiz dediler. Kestiler güle yardımı. Suyunu kesti bulut, desteğini çekti toprak gülden.
Bülbül ise habersizdi tüm olanlardan. Farkında değildi dostlarının kendisine yüz çevirdiklerinden. Onun gözü gülünden başkasını görmüyordu. O kadar kördü ki artık, gülünün ihtiyacları olduğunu bile göremez olmuştu. Unutmuştu güllerin ömrünün kısa olduğunu. Unutmuştu, gülünün bu kadar uzun yaşamasının bulut ve toprağın sayesinde olduğunu.
Günler geçtikçe gül solmaya başladı. Bülbül anlam veremiyordu olanlara bir türlü. Gülü gözlerinin önünde soluyordu ve elinden birşey gelmiyordu. Unutmuştu güllerin solduğunu. Bu acıya hazırlamamıştı kendisini. Gülleri sevmemesinin nedenini unutmuştu. Aşkın gücü bunu unutmasını sağlamıştı.
Kısa süre sonra soldu gül. Bülbül gözü yaşlı, doyasıya sarıldı gülüne son bir kez sıkı sıkı. Ancak unutmuştu... Dikenleri vardı güllerin. Daha önceden gülleri sevmemesine neden olan dikenleri unutmuştu. Batıyordu bülbülün minik vücuduna gülünün dikenleri. Ama o aldırış etmiyordu bile. Küçücük vücudundan sızan kanların ne önemi vardı ki artık sevdiği yanında yokken. Ölüm korkutmuyordu onu. Hatta ölmek istiyordu. Etrafındakilerin yardım etmesine izin vermedi. Gülünün toprağa serilmiş cansız vücudunun yanına uzandı bülbül ve yavaş yavaş kapandı gözleri.
Hayatta karşısına çıkan güzellikleri ve aşkı yaşarken, bazı şeylerin ihmale gelmeyeceğini, sadece sevginin yetmediğini, özverinin de gerekli olduğunu anlamıştı artık bülbül son nefesini verirken. Ve her ne kadar bedelini hayatıyla ödeyecek olsada en ufak bir pişmanlık dahi duymuyordu bülbül. Bu aşk ona; sevgiliyi iyisiyle, kötüsüyle sevmesi gerektiğini öğretmişti. Dikene rağmen sevip kucaklamıştı gülünü.
İşte o günden sonra bülbül ile gülün aşkı dilden dile dolaşır oldu. Bu aşk ile gülün güzelliği bülbülün sesi efsaneleşti ve geriye iki cansız küçük beden ile insanların alması için birkaç ders bıraktı.

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-06-2010, 14:40   #95
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,099
Galeri: 260
Sevgili Bahar, anladığım kadar ile bir gül delisisiniz, aslında güllere hepimiz deliyiz ama siz bizlerden bir adım öndesiniz

Güller gerçekten entersan çiçekler, insanın başını döndüren, yüreğini hoplatan, dikenleri ile saldırgan, renkleri ile yatıştırıcı...
Bu kadar özelliği bir arada taşıyan kaç bitki vardır acaba?

Bence siz delirmeye devam edin, biz de arkanızdan gelelim, bu yaz ben de kırmızı gülüme sarı aşı yapacağım


Düzenleyen Adalet Yağcı : 18-06-2010 saat 14:41 Neden: Eksik harf tamamlandı
Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-06-2010, 13:58   #96
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,247
Galeri: 88
Alıntı:
Bahçeniz için ikinci bir başlık açmıssınız.
Bir yanlışlık mı oldu? Yoksa bilmediğimiz bir nedeni mi var?
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bahar Mesajı Göster
Sn Orhan Özbiliç yanlışlık olmadı nedeni de yok.
Üyeler bahçelerini tek başlık altında tanıtmaya devam etmeli. Sizin 3 bahçeniz var gibi görünüyordu, tek başlık altında topladım.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-06-2010, 21:13   #97
Ağaç Dostu
 
sevim4's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-04-2009
Şehir: k.maraş
Mesajlar: 3,132
Sevgili bahar, çok güzel evet bilirim gülü sevipte hikayesini bilmezmiyiz.
Ellerine sağlık zevkle okudum.

sevim4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-06-2010, 22:08   #98
Ağaç Dostu
 
acemifüsun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 2,783
Galeri: 2
Sevgili Bahar hanım gülleriniz ile içim açıldı, iyi ki varsınız, sevgiler

acemifüsun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-06-2010, 14:41   #99
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemifüsun Mesajı Göster
Sevgili Bahar hanım gülleriniz ile içim açıldı, iyi ki varsınız, sevgiler
Sevgili acemifisun teşekkür ederim iyiki sizde varsınız
Güller güzeldir güller kadar güzel kokan hangi çiçek vardır.
Onları kokladıkça onlar şımarırlar siz fark etmezsiniz,ama onlar
sevdikçe daha daha çok açarlar.
Sevgiler.

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-06-2010, 16:04   #100
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Üyeler bahçelerini tek başlık altında tanıtmaya devam etmeli. Sizin 3 bahçeniz var gibi görünüyordu, tek başlık altında topladım.
Sn malina iyi olmuş teşekkürler.
Böyle daha düzenli.

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-07-2010, 13:33   #101
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Sevgili arkadaşlar
Bahçemde meyve ağaçlarımın son görüntüleri sizinle paylaşmak istedim.

Bu sevdiğim aroması çok güzel severek yediğimiz eriklerim.
Name:  DSC00583_640x480.JPG
Views: 682
Size:  56.2 KB
Çekirdekten yetiştirdiğim kaysılarım çok güzel tadı var.
Genelde bir tarafı kırmızı oluyor cinsini bilmiyorum.
Name:  DSC00573_640x480.JPG
Views: 611
Size:  47.3 KB
Fındığım onuda fidan olarak almıştım gelişimi gayet güzel.
Name:  DSC00546_640x480.JPG
Views: 626
Size:  56.4 KB
Ve sırada cevizim iki senedir ceviz veriyor onları toplamak güzel.
Name:  DSC00548_640x480.jpg
Views: 654
Size:  55.9 KB
Şeftalim aşılı, genelde seyreltme yaparsam meyvesi iri oluyor.
yapmadığım zaman biraz küçük oluyor görüldüğü gibi.
Name:  DSC00549_640x480.JPG
Views: 645
Size:  52.9 KB

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-07-2010, 13:48   #102
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Bu sene kayısılarım çil çil oldu nedendir bilemedim.
Name:  DSC00551_640x480.JPG
Views: 659
Size:  60.8 KB
Bu üzüm ilk defa veriyor bakalım nasıl olacak.
Name:  DSC00610_640x480.JPG
Views: 651
Size:  58.2 KB
Vişnelerim her zamanki gibi verimli.
Name:  DSC00509_640x480.jpg
Views: 621
Size:  62.2 KB
Yine kayısım hemen olur olmaz dökülüyor
Name:  DSC00559_640x480.jpg
Views: 639
Size:  62.0 KB

İffet beğendi.
Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-07-2010, 14:17   #103
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Domateslerim bu sene biraz nane molla
Name:  DSC00537_640x480.JPG
Views: 597
Size:  59.4 KB
sivri biberler pek net değil
Name:  DSC00544_640x480.JPG
Views: 633
Size:  55.7 KB
Pırasalarım çok severim
Name:  DSC00545_640x480.jpg
Views: 646
Size:  72.6 KB
salatalıklarım.
Name:  DSC00535_640x480.JPG
Views: 636
Size:  54.2 KB
Ve çeri domateslerim.
Name:  DSC00560_640x480.jpg
Views: 650
Size:  75.2 KB

İffet beğendi.
Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-07-2010, 19:34   #104
Ağaç Dostu
 
sevim4's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-04-2009
Şehir: k.maraş
Mesajlar: 3,132
Sevgili bahar meyveler zepzeler verimli birde imak olsa.
Ağacların altından akan ne güzel olurdu.

sevim4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-07-2010, 21:40   #105
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 Mesajı Göster
Sevgili bahar meyveler zepzeler verimli birde imak olsa.
Ağacların altından akan ne güzel olurdu.
Sevgili sevim4 çok teşekkür ederim allah sağlık versin herşey olur.
sevgiler.

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-07-2010, 13:30   #106
Ağaç Dostu
 
Fatoş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-12-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,660
Galeri: 120
Bahar'cığım gülle bülbülün hikayesini zevkle okudum,bize tekrar güzel anlatımınla hatırlattığın için teşekkür ederim.Sadece güller değil sebze ve meyvelerinizde güzeller ,elinize sağlık

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-07-2010, 16:11   #107
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Teşekkür ederim sevgili fatoş.
sevgiler.

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-11-2010, 08:10   #108
Ağaç Dostu
 
fikreteren's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2007
Şehir: samsun
Mesajlar: 2,159
Sevgili Bahar çok nefis gülleriniz var.Değişik değişik çok güzeller.

fikreteren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-11-2010, 08:53   #109
Ağaç Dostu
 
ciceksever70's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-02-2008
Şehir: Graz(Avusturya)
Mesajlar: 2,666
Burasi karlar altindayken güller cok iyi geldi... Hepsi birbirinden güzel.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-11-2010, 10:17   #110
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-08-2008
Şehir: Ankara&Manavgat
Mesajlar: 142
Bahar hanım gülleriniz o kadar güzel ki adeta kokularını hissettim.Ellerinize sağlık.

nergis06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-02-2011, 23:47   #111
Ağaç Dostu
 
Uzaylı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,129
Sayın Bahar; Bahçe sayfanızı yeni farkedince kendime ayıp sana nasıl kaçırırsın? bu güzellikleri dedim. Bilmiyorum kendi bahçemize yeni sahip olmanın şaşkınlığından mı? Yoksa Ağaçlar net çok detaylı bir site herşeyi öğrenme hevesimden nereye bakacağımı şaşırdığımdan mı? anca farkettim. Samimi söylüyorum baştan sona sayfaları açtıkça gördüğüm fotoğraflar karşısında ( özellikle güllerin ) nutkum tutuldu. Bazı güllerinize hayran kaldım. Şu aşı işini öğrenmeyi çok isterdim. Dilerim bizim çelikler başarılı olur da, biz de böyle bol güllü bir bahçe keyfi süreriz.

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2011, 07:39   #112
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-11-2010
Şehir: İstanbul-Balıkesir
Mesajlar: 1,734
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sayın Bahar; Bahçe sayfanızı yeni farkedince kendime ayıp sana nasıl kaçırırsın? bu güzellikleri dedim..
Aynı şeyi bende söyledin ablacım.
Bu güzellikler nasıl gözden kaçtı ki. O güzelim güller küsmez mi bize bakmadın diye Bahar ablacım güllerin mükemmel, inşallah hep sağlıklı büyürler misler gibi

furkan yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-02-2011, 09:48   #113
Ağaç Dostu
 
kuyrukk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-08-2009
Şehir: Aydın / Kuşadası
Mesajlar: 152
Merhaba

Bahar Hanım uzun zamandır uğramamış sanal bahçesine.. Sahipsiz bırakırmıyız hiç ? :-) Güllerinize bayıldım. Herzaman neşeli ve mutlu olsunlar sizide mutlu etsinler. Sevgiler

kuyrukk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2011, 17:32   #114
Ağaç Dostu
 
Adil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2011
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 2,925
Bahar hanım merhabalar.
Doğanın güzelliklerini kendi gönül pencerenizin gördüğü açıdan bizlere ulaştırmaya çalışıyorsunuz.Bu fotoğraflar çok başarılı. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum.Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2011, 18:10   #115
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Merhaba arkadaşlar
Güllerim yeni yeni açmaya başladı...
Name:  DSC01395_639x479.jpg
Views: 430
Size:  66.2 KB

Name:  DSC01394_639x479.jpg
Views: 443
Size:  67.2 KB

Name:  DSC01393_639x479.jpg
Views: 427
Size:  56.6 KB

Name:  DSC01398_639x479.jpg
Views: 415
Size:  64.3 KB

Name:  DSC01400_639x479.JPG
Views: 407
Size:  64.4 KB

gülsu beğendi.
Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2011, 18:19   #116
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Güllerim çiçeklerim..
Name:  DSC01404_639x479.jpg
Views: 408
Size:  64.7 KB

Name:  DSC01403_639x479.jpg
Views: 420
Size:  55.8 KB

Name:  DSC01416_639x479.jpg
Views: 433
Size:  62.7 KB

Name:  DSC01420_639x479.jpg
Views: 416
Size:  47.8 KB

Name:  DSC01421_639x479.jpg
Views: 421
Size:  68.1 KB

gülsu beğendi.
Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2011, 18:29   #117
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
devamı..
Name:  DSC01429_639x479.jpg
Views: 401
Size:  62.4 KB

Name:  DSC01428_639x479.jpg
Views: 413
Size:  60.1 KB

Name:  DSC01431_639x479.jpg
Views: 412
Size:  54.5 KB

Name:  DSC01432_639x479.jpg
Views: 438
Size:  60.3 KB

Name:  DSC01435_639x479.JPG
Views: 407
Size:  66.7 KB

gülsu beğendi.
Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2011, 18:34   #118
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
güllerim açarken bir başka güzeller.
Name:  DSC01434_639x479.jpg
Views: 424
Size:  47.8 KB

Name:  DSC01433_639x479.jpg
Views: 418
Size:  37.2 KB

Name:  DSC01438_639x479.JPG
Views: 428
Size:  70.0 KB

Name:  DSC01437_639x479.jpg
Views: 450
Size:  38.5 KB

Name:  DSC01436_639x479.jpg
Views: 396
Size:  40.3 KB

gülsu beğendi.
Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2011, 18:45   #119
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
güllerim güllerim...
Name:  DSC01440_639x479.JPG
Views: 416
Size:  63.3 KB

Name:  DSC01439_639x479.jpg
Views: 404
Size:  32.1 KB

Name:  DSC01444_639x479.jpg
Views: 412
Size:  39.9 KB

Name:  DSC01443_639x479.jpg
Views: 381
Size:  33.2 KB

Eklenti 224576

Eklenen Resimler
 
gülsu beğendi.
Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-06-2011, 22:38   #120
Ağaç Dostu
 
Satı Uğurtan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-02-2009
Şehir: izmit
Mesajlar: 3,185
Galeri: 14
Sevgili Bahar, güllerde bu kadar çeşit bu kadar canlılık hiç bir yerde görmedim renkleri harika sağlıkla tadını çıkar sevgiler.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024