![]() |
|
![]() |
#2343 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili tturt,Hibiscuslar hepisi muhteşem ellerinize sağlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın tturt hibiscüslere bayıldım helde tek başına yayınladınız harika eğer çelik yaparsanız talibim muhteşem görünüyor zira ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
hibuscus cenneti bahçe renk renk çeşit çeşit maşallah elleriniz dert görmesin inşallah... beğenmekten yorulduk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Ağaç Dostu
|
Karışık tohumlardan çimlenen bitkinin ne olacağını merak ederken Saraypatı olduğunu anlamak beni mutlu etti. Bir kaç yerde var. Yeni çiçeklenmeye başladı. Asterle aynı yerde olmasıde uyum sağladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bayılıyorum bu sabah sefalarına çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tturt, Havaların serinlemesi bazı bitkilerde hızlı gelişim ve çiçeklenmeyi teşvik ediyor. Sizin sabah sefaları da bu serinlemeden nasiplenmiş görünüyor, tohumlarını almayı unutmayınız. Komşunuzun köpekleri de maşallah çok güzellermiş hele kahve rengi olanı daha güzel görünüyor. İnsanları hiçbir menfaat olmadan seven hayvanlar için ne söylesek azdır sadece başlarını okşamanız bile onları mutlu etmeye yeter. Komşunuzda avcılık varmı yoksa sadece arkadaş olsun diyemi besliyor acaba. Benimde çok akıllı her dediğimi yapan her kelimeyi anlayan bir köpeğim vardı maalesef Mart ayında bir kriz sonucu kaybettik. Size sevdiklerinizle beraber her gününüzün bir gün öncekinden daha güzel geçmesi dileklerimle Muğladan selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Smnunal, Havalar serinlemeye başladı, özellikle gece gündüz arasındaki sıcaklık farkları Sapancada bir hayli fazla. Havaların serinlemesi Sabah sefalarının gün içinde daha uzun süreli açık kalmasını sağlıyor. Tohumları alıyorum. Komşumuzun av merakı yok, bir yakının köpeğinin 8 yavrusu olmuş ikisini kendisi almış. Kahverengi olan dişi siyah olan erkek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|