![]() |
|
![]() |
#3070 |
Ağaç Dostu
|
Geçen hafta sonu ilaçlandı. Site görevlisine Çarşamba günü tekrar ilaçlamasını söylemiştim ilaçlamıştır. Cumartesi başka ilaçlarda alacağım 1 hafta sonra tekrar ilaçlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Ağaç Dostu
|
Külleme için ilacım kalmamıştı. Cumartesi günü Yalova ve Bursa'da olacağım. Yalovadan bulabilirsem Topas 100 EC ve Sahavit 25 EC alacağım. Üzümleride tekrar bu ilaçlarla ilaçlayacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Taner hocam güller harika maşallah ellerinize sağlık Esen kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Ağaç Dostu
|
Cumartesi günü önce Çınarçığa babamı ziyarete gittik. Sonra Bursaya gittik, dönüşte Yalova'da Sevgili Kamil Gürsan abimizin serasına uğradık. Hem lisianthusları elden aldık hem kısa süreli sohbet yaptık. Lisianthusları renk renk ayrı paketlere koyup tek renklerini yazıp, adres bilgilerini ekleyip kargoya götürmek oldukça zahmetli bir iş kendisine çok teşekkür ediyorum. Kesme gül serasını gezdik güller maşallah çok güzeldi. Eşim'e önceden kesilmiş güllerden bir demet anneler günü hediyesi olarak verdi. Arada nadir bulunan 3 renk gülden de keserek eşime verdi. Roka, mavi yasemin, begonia, allium soğanı diğer hediyeleri biz Kamil abi yeter diyerek ısrar etmesek başka hediyelerde olacaktı. Gönlü çok bol bir insan allah işini gücünü rast getirsin. Yemek ikram etmek istedi karnımız toktu Ege karnım aç deyince ekmek arası kaşar peynirini afiyetle meyve suyu ile birlikte yedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kamil bey'den sonra Yalovadan Sapancaya giderken Yalova gezisinde sakız sardunyaları aldığımız çiçekçide son anda clematisleri görüp biraz geçtiten sonra durup geri geri geldiğim çiçekçiden iki clematis, bodur sardunya, mine çiçeği ve set olarak satılan kaktüs ve sukulentlerden aldık. Clematis başlığında detayları paylaştım ilgilenen üyelerimiz bakabilirler. Geçen haftayı güllerle kapamıştık bu haftayı da Mayıs ayı gül ayı olması sebebiyle güllerle açalım. Kamil Bey'in hediyesi güller. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Ağaç Dostu
|
Birgül çiçekçilikten aldığımız kaktüs sukulentler. Hiç birinin ismini bilmiyorum. Suyu çok mu sever az mı sever bilmiyorum. Satıcı kışı dışarıda geçirebilirler dedi doğru mu bilmiyorum. Bilmediklerimizi öğrenmeye çalışacağız. ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Ağaç Dostu
|
Güler ablamın hediyesi Hypericum androsaemum yeni yaprakları çok güzel, Güler ablamın hediyesi Oenothera speciosa tomurcukta açmaya başlar, Güler ablamın hediyesi, gaura çok yayıldı çiçeklenmeye başladı. ![]() ![]() ![]() Zeki Yağlı ağbimizin hediyesi Penstemon 'Burgundy' çok gelişti çok yayıldı yakına güzel çiçeklerini açmaya başlar. ![]() Feiko yeni sürgünlerini veriyor. Bakalım çiçek açar mı? Açarsa ben yakalayıp tozlama yapabilirmiyim? Yaparsam meyvesini görebilirmiyiz. Henüz meyvesini yiyemedik bu sene de zor gözüküyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|